Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Зашто да не го отпушти? за да прави топло-ладно секоја сезона? од готово вересија?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Дајте сеа оставете трансвери и Манчини.. има време до крај на сезона ќе го решиме и тоа прашање.. :)
Следи финишот на сезоната а ова коло е еден од најтешките и најважните натпревари за Интер. Можност за Манчини да покажи дека знае да одигра и во вакви кчучни моменти и да ја задржи дистанцата во бодови во однос на Рома.
Го имаме Балотели кој е во добра форма, и мислам дека тој и круз ќе бидат во прв тим со Фиорентина. Па нека ни е со среќа во недела 20:30!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Уф...мене не ми е толку страв од Фиорентина колку од Милан...иако се труби тие секогаш знаат да изненадат кога не треба

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Уф...мене не ми е толку страв од Фиорентина колку од Милан...иако се труби тие секогаш знаат да изненадат кога не треба
Имаме право на само 1 кикс.. Но не верувам ни Рома да одигра перфектно до крајот и покрај полесниот распоред. Ако успееме да извадиме најмалку по бод со Милан и Фиорентина а другите кои се смеаат за полесни натпревари ги добиеме џабе и е на Рома и ако извади максимум до крајот..

Како е распоредот до крај на Рома?
Интер игра со:
Inter - Fiorentina
Torino - Inter
Inter - Cagliari
Milan - Inter
Inter - Siena
Parma - Inter

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Имаме право на само 1 кикс.. Но не верувам ни Рома да одигра перфектно до крајот и покрај полесниот распоред. Ако успееме да извадиме најмалку по бод со Милан и Фиорентина а другите кои се смеаат за полесни натпревари ги добиеме џабе и е на Рома и ако извади максимум до крајот..

Како е распоредот до крај на Рома?
Интер игра со:
Inter - Fiorentina
Torino - Inter
Inter - Cagliari
Milan - Inter
Inter - Siena
Parma - Inter
фиорентина не би требало да бидат сериозен проблем тука повеќе ке игра улога заморот и неискуството иако ке биде многу тежок натпревар . торино , каљари и сиена не смее да се помисли на кикс .
е сега милан ...кога милан би бил сигурен во лш тогаш воопшто не би се плашел ама сега ке биде опасно . тука никогаш не играла улога формата, местото на табелата ..... мотивацијата на тој ден , еден потег може да реши дербито и може секако да заврши . и за крај парма .. незгодна екипа , терен кој по традиција е тешко освоив за интер ( исто како венеција , удине , олимпико ) се што ке каѓам е дека ако останен на овој натпревар да ја решаваме титулата тешко нас и на нашите нерви ...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
фиорентина не би требало да бидат сериозен проблем тука повеќе ке игра улога заморот и неискуството иако ке биде многу тежок натпревар . торино , каљари и сиена не смее да се помисли на кикс .
е сега милан ...кога милан би бил сигурен во лш тогаш воопшто не би се плашел ама сега ке биде опасно . тука никогаш не играла улога формата, местото на табелата ..... мотивацијата на тој ден , еден потег може да реши дербито и може секако да заврши . и за крај парма .. незгодна екипа , терен кој по традиција е тешко освоив за интер ( исто како венеција , удине , олимпико ) се што ке каѓам е дека ако останен на овој натпревар да ја решаваме титулата тешко нас и на нашите нерви ...
Не смее да се потценат во никој случај. Но мислам дека и со Фиорентина нема да е мн лесно. Главна цел на Фиорентина е освојување на 4то место и пласман во лига на шампиони па ќе има тешка борба.
Го најдов и распоредот на Рома..
Удинесе - Рома
Рома - Ливорно
Рома - Торино
Сампдориа - Рома
Рома - Аталанта
Катаниа - Рома

Е па ова не е баш лесен распоред..
Во гости со удинезе, гостување кај Сампдориа, Цатанија и со Аталанта нема да биде лесно иако на домашен терен. Како полесен натпревар е оној со Ливорно.. Ако успее Рома тука да извади 6/6 алал да им е..

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Треба да се свати дека тимот и навивачите не се задоволуваат со освојување лига...да за тоа е доволен Манчини,ама лига на шампиони е тоа што се бара од тренерот на Интер,а Манчини нема толкави капацитети
Не што ќе сум задоволен, ПРЕЗАДОВОЛЕН ќе сум да освоиме две титули. Лига на шампиони освојува само еден тим секоја сезона, па претежок е патот до титулата макар и со Мурињо.

А

Адриано

Гостин
Фиорентина вечерва ке игра со Псв во Ајндховен 1000 км од дома !
Тоа патот натаму шетање хотели играње утакмици па пак враќање сигурно ке ги измори,па во недела очекувам полесно да биде поради тоа што ние цела недела имаме само лесен тренинг!

Прегледај го приврзокот 5728

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Овие новинарите не знаат како да привлечат внимание..
Некаде гледам Интер дава 5 милиони повеќеод милан, некаде Милан дава 5 милиони повеќе од Интер
AC Milan outbid Inter for Barcelona ace Ronaldinho
Inter outbid AC Milan for Barcelona ace Ronaldinho

Е ова ме радува.. иако се шпекулации се радувам кога читам дека наводно Интер се интересира за вакви играчи.
Marseille's Nasri keen to make Inter Milan move

Секој би сакал Роналдињо да го види во својот тим, и јас би сакал зш да не но МНОГУ подобро е да се инвестира во играчи како Насри, Менез, Кварезма, Диего..
Можеби Роналдињо ќе се препороди во друг тим, можеби ќе биде повторно најдобар.. ЈАс искрено би бил презадоволен и Роналдињо да дојди во Интер. Ако не за друго повторно ќе ги заебиме Милан :)

@Адриано
Јака слика.. само мислам дека нема да ги видиме нив двајца заедно во Интер.
А шо се случи со 10ката? Ја чуваат кога ќе се врати Адри или за Роналдињо? :)

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
најдобро двајцата .иако повеке сум за насри и кварезма отколку рони и насри

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ова ќе биде прв пат да навивам за интер:). Да ги растурите на оние Фиорентина:)
Forza Inter!!!(само на овај натпревар)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Here comes problems for us ,'' In next year’s Champions League, all squads will be required to name four players who grew up in the club’s youth system, as well as another four who are home-grown ''.

Е сеа планираат да го земат Томас Локатели ( 32 години ), и Стефано Губерти ( 24 години ) , играч од средината везе неам као игра .

source : goal.com

Ги имаат Матераци и Балотели ( значи шанса нема Матераци да си оди од клубот ) , го имаат Толдо кој не верувам дека ке остане во Интер и наредната сезона , мислам дека не ни заслужува да биде замена ( што чекаат Милан , типот ги исполнува сите услови , има 36 години ) така да сето ова може да има и негативен ефект на трансфер - политиката на Интер .

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Не е проблем,ќе земат неколку младинци во тип и решен проблем

А

Адриано

Гостин
Не се секирај како се распушти Г-14 така може пак да се оформи за 2 саата!
Не е само Интер со Странски играчи има и други тимови!
Ако ИНтер ја освои титулата влезе во ЛШ на кој основ нема да им дозволат да играат!
Ако Интер го избркаат од ЛШ поради немање на 4 играчи одма Милан ке влезе во одбрана на Интер тука ке следат сите италијански тимови а со нив и поголемите од Европа а без нив сигурно нема ЛШ!Ке биде после Вардар-Базел лига на шампиони финале:helou:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Налетав на сликичка од ѕверовиве:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop