Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас пак прочитав нешто друго:
Дека имало шанси и Хумелс да си замине од Дортмунд и тоа од лето се очекувало да биде во Минхен:
Bericht: Hummels auf dem Sprung zu Bayern

München - Setzt der FC Bayern im Transfer-Wahnsinn noch einen drauf und verpflichtet nach Mario Götze mit Mats Hummels einen weiteren Star von Borussia Dortmund? Einem Bericht zufolge spielt der Verteidiger ab Sommer in München.

http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...l-wechsel-bayern-muenchen-stehen-2870255.html
Хумелс има договор до 2017та година и нема клаузули. Шансата да оди во Баерн летово се 0.00%.

Значи ова се само гласини само за да ги стават во паника вашите....
Исто како објавата за Геце. Ебати солидарноста која Хенес ја бараше пред една недела. :cautious:

За вечер сметам дека Реал е фаворит, ако тепа Дортмунд и прикаже игра, можете пак да ме цитирате и да ми укажете дека сум бил ''контрадикторен''.
Да продолжите со помодарството и докажувањето на вашата неписменост.
Ќис.

Исто како објавата за Геце. Ебати солидарноста која Хенес ја бараше пред една недела. :cautious:

Да, лошо е што вака одекна таа вест и тоа во време на пласмани во Лигата на шампионите.Требаше да почекаат барем до завршувањето на Лигата на шампионите.Јас сум за германско финале, мора да се случи тоа, и мислам дека Дортмунд вечер пак ќе тепаат, можеби не како Баерн ама ќе победат, тоа е моето мислење.

Незнам дали прочита у темата за Бундес постирав.....Хонигстен вчера објави дека информацијата која ја добиле Билд не била од Хенес него од човек од Дортмунд али нормално неможе да каже кој....

Такада на грешно место се обраќаш.

Вечер сакам Дортмунд да тепа 3-1. Мислам дека би бил најдобар резултат, кој повторно ви му оставил шанси на Реал. Во Мадрид после ќе ги докрајчат. :D

Незнам дали прочита у темата за Бундес постирав.....Хонигстен вчера објави дека информацијата која ја добиле Билд не била од Хенес него од човек од Дортмунд али нормално неможе да каже кој....

Такада на грешно место се обраќаш.
Хонигштајн послениве недели ништо не погоди. Чиста шпекулација од него. Кој би бил тој играч искрено? Никој во клубот не знаел и Геце сигурно не кажал никому, ама и пример да кажал не е луд тој „играч“ пред оваа утакмица да каже во медиумите. Читав друга шпекулација дека човек на Баерн по наредба на Хенес го кажа тоа па преку други патишта стигнало до Билд, демек да не биде директно од Баерн.

Глеав од фалц извор дека Хумелс не е у прв тим денеска?
Не сум у тек со Дортмунт, има врска или?

Хонигштајн послениве недели ништо не погоди. Чиста шпекулација од него. Кој би бил тој играч искрено? Никој во клубот не знаел и Геце сигурно не кажал никому, ама и пример да кажал не е луд тој „играч“ пред оваа утакмица да каже во медиумите. Читав друга шпекулација дека човек на Баерн по наредба на Хенес го кажа тоа па преку други патишта стигнало до Билд, демек да не биде директно од Баерн.

Могуче али реално нема љутиш....Секој весник би убил за таква информација....Плус ептен почнаа неправедно по мене да ја пумпаат приказната за Хенес,у 2 дена го напраија олош!

Со 40 милиони тројца јаки играчи можете да земете....Такада не гледам дека ќе биде енормна загубата за Дортмунд....парите не се малце.Едноставно се утнале у клаузулата односно Гетце не сакал повисока клаузула...

Плус Замер изјави дека одбил и многу попримамливи понуди.....Сепак детето е баварец!

Могуче али реално нема љутиш....Секој весник би убил за таква информација....Плус ептен почнаа неправедно по мене да ја пумпаат приказната за Хенес,у 2 дена го напраија олош!

Со 40 милиони тројца јаки играчи можете да земете....Такада не гледам дека ќе биде енормна загубата за Дортмунд....парите не се малце.Едноставно се утнале у клаузулата односно Гетце не сакал повисока клаузула...

Плус Замер изјави дека одбил и многу попримамливи понуди.....Сепак детето е баварец!

Едноставно не е спортски од Баерн да го прави тоа пошто Дортмунд е исто така Германски тим. За медиумите не спорам дека тоа им е работа да објават. Мотивот за мене е јасен а тоа е аферата на Хенес. Меркел се изјави, денес во Бундестагот се зборуваше за тоа, државна афера е. Затоа и објавената вест. Како и да е, помина. Ама јасни се сега односите дефинирани.

Иначе Дортмунд ќе има многу пари за трошејне но треба да се види дали може да го задржи нивото. Геце му даваше на тимот нешто магично, тоа ќе го нема иако Дортмунд пак ќе биде јак тим. Проблемот лежи повеќе во тоа, дека овој трансфер може да има домино-ефект па псотепено сите да сакаат да си одат (за повеќе пари, нормално).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom