Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....Како што разбрав, Барса биле прв тим во полуфинале од ЛШ кој загубил со 4-0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....Како што разбрав, Барса биле прв тим во полуфинале од ЛШ кој загубил со 4-0.
Хумелс има договор до 2017та година и нема клаузули. Шансата да оди во Баерн летово се 0.00%.Јас пак прочитав нешто друго:
Дека имало шанси и Хумелс да си замине од Дортмунд и тоа од лето се очекувало да биде во Минхен:
Bericht: Hummels auf dem Sprung zu Bayern
München - Setzt der FC Bayern im Transfer-Wahnsinn noch einen drauf und verpflichtet nach Mario Götze mit Mats Hummels einen weiteren Star von Borussia Dortmund? Einem Bericht zufolge spielt der Verteidiger ab Sommer in München.
http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...l-wechsel-bayern-muenchen-stehen-2870255.html
Значи ова се само гласини само за да ги стават во паника вашите....Хумелс има договор до 2017та година и нема клаузули. Шансата да оди во Баерн летово се 0.00%.
Исто како објавата за Геце. Ебати солидарноста која Хенес ја бараше пред една недела.Значи ова се само гласини само за да ги стават во паника вашите....

1/2 финале. 2010 Интер ја истера Барса во 1/2 финалето.2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....
Т2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....
2010та Баерн загуби од Барса 4-0.....

Исто како објавата за Геце. Ебати солидарноста која Хенес ја бараше пред една недела.![]()
Исто како објавата за Геце. Ебати солидарноста која Хенес ја бараше пред една недела.![]()

Хонигштајн послениве недели ништо не погоди. Чиста шпекулација од него. Кој би бил тој играч искрено? Никој во клубот не знаел и Геце сигурно не кажал никому, ама и пример да кажал не е луд тој „играч“ пред оваа утакмица да каже во медиумите. Читав друга шпекулација дека човек на Баерн по наредба на Хенес го кажа тоа па преку други патишта стигнало до Билд, демек да не биде директно од Баерн.Незнам дали прочита у темата за Бундес постирав.....Хонигстен вчера објави дека информацијата која ја добиле Билд не била од Хенес него од човек од Дортмунд али нормално неможе да каже кој....
Такада на грешно место се обраќаш.
Хонигштајн послениве недели ништо не погоди. Чиста шпекулација од него. Кој би бил тој играч искрено? Никој во клубот не знаел и Геце сигурно не кажал никому, ама и пример да кажал не е луд тој „играч“ пред оваа утакмица да каже во медиумите. Читав друга шпекулација дека човек на Баерн по наредба на Хенес го кажа тоа па преку други патишта стигнало до Билд, демек да не биде директно од Баерн.
Могуче али реално нема љутиш....Секој весник би убил за таква информација....Плус ептен почнаа неправедно по мене да ја пумпаат приказната за Хенес,у 2 дена го напраија олош!
Со 40 милиони тројца јаки играчи можете да земете....Такада не гледам дека ќе биде енормна загубата за Дортмунд....парите не се малце.Едноставно се утнале у клаузулата односно Гетце не сакал повисока клаузула...
Плус Замер изјави дека одбил и многу попримамливи понуди.....Сепак детето е баварец!