Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Баерн - Барса плаче вечер да се искомбинира на секакви комбинации...
гг1
гг2
2+2

ќе го разделам на неколку ливчиња ова сигурно.

Барселона едноставно нема одбрана за да им се спротистави на Баерн... Против Реал тоа го докажаа...

Едино што ме загрижува е фактот што Баерн се изгубија со Арсенал, но ајде, ке го земеме фактот дека играа со комбиниран состав...

Според мене, мислам дека е посигурно да се игра Баерн дава 2 гола, отколку 1....исти коефициенти би требало да бидат...
И ова е доста примамлив коеф, Баерн дава гол во прво полувреме...

На другата страна, натпревар кој ке го играм контра кладилниците...нема анализа, чисто хазардски уплата...
http://www.rezultati.com/utakmica/zetZgva8/#detalji-utakmice

Баерн - Барса 22 и повеќе корнери @ 20
Дортмунд - Реал Мадрид 22 и повеќе корнери @ 20

ова го пуштив вредит да се пробат среќата.

На другата страна, натпревар кој ке го играм контра кладилниците...нема анализа, чисто хазардски уплата...
http://www.rezultati.com/utakmica/zetZgva8/#detalji-utakmice
Брехин без првиот голман шо му дава шанси за ГГ3+ на овој натпревар и да ти кажам Странраер се скапаници слаби се ама изјавите на менаџерите се малку сомнителни исто како со Форфар пред неколку недели и мене ми мириса на некој чуден резултат на Брехин му треба 1 бод за да осигура плеј оф.Ја пратам лигава година ипол полупрофесионални тимови има доста така да јас ке пробам Странраер дава гол во прво или второ ке одлучам покасно

За некој и тие 3000 се доволни, не потценувајте. Убаво си пиша човекот дека он така ќе ги игра, ако ви се допаѓа тогаш и вие изиграјте така а ако не едноставно уплатете си на друг начин и тоа е тоа. Никој не дојде да ве фати за врат и да ве присили да ги изиграте тие утакмици.

Он: Koлшрајбер-Кузњецов 1 1.50
Петрова-Пфиценмаер HG2 1.85

Сето тоа во ред... Не викам дека не се доволни 3 000...

Ама со 10 000 што ги имаш на ризик ставено... секој убав ден со убава понуда, по 1 дабл да пишуваш да речиме 4-10 коеф и да му ставаш 500 - 1000 ден .... ќе бидиш повеќе на добивка отколку да ставиш 10 000 на ризик, и да ти излези нерешено..
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:18 ---
Barca 2-2 & 3 + @ 10
vakvo potcenuvanje na Barca morat da se iskoristit, jes da Bayern se masini sezonava, ali use nemet igrano so ekipa protiv koja ke go imat posedot na topka, mislam zs da ne se probat po ovaj koef na siten vlog

Јас ти давам 12

Колку ставаш? :)

Да не знае некој колку време Барса нема изиграно 0-0? Може да ја пуштам за 100че точен резултат онака колку да се прати. :D

Сето тоа во ред... Не викам дека не се доволни 3 000...

Ама со 10 000 што ги имаш на ризик ставено... секој убав ден со убава понуда, по 1 дабл да пишуваш да речиме 4-10 коеф и да му ставаш 500 - 1000 ден .... ќе бидиш повеќе на добивка отколку да ставиш 10 000 на ризик, и да ти излези нерешено..
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:18 ---

Јас ти давам 12

Колку ставаш? :)
ne e moabetov kolku stavas brat.. jas rekov deka ne e loso da se ispratit na nizok ulog(od 100-500) spored mojata momentalna banka, za stavanje pari strikno igram na 2 koef so pogolemi vlogoj

ne e moabetov kolku stavas brat.. jas rekov deka ne e loso da se ispratit na nizok ulog(od 100-500) spored mojata momentalna banka, za stavanje pari strikno igram na 2 koef so pogolemi vlogoj

Викаш Барса не е за потценување... А мислиш да ја играш 2-2 и 3+..

Баерн ги потцени скроз... Исто како со Јувентус, сите ја предвидуваа 2:0 точен... Ама обратно :)

Викаш Барса не е за потценување... А мислиш да ја играш 2-2 и 3+..

Баерн ги потцени скроз... Исто како со Јувентус, сите ја предвидуваа 2:0 точен... Ама обратно :)
vidi vaka sega.. moj tip na utakmicata znacit najrealen e Barca dava gol po soiden koef @ 1,45 vo betcity ili pak GG.. 2-2 i 3 + rekov mojt da se porbat so edno 100-200ce

може ли во копачка или спорт лајф да се игра точен резултат за ова штое вечер лш и каде да видам коеф?

може ли во копачка или спорт лајф да се игра точен резултат за ова штое вечер лш и каде да видам коеф?
Во Копачка може сигурно за во Спорт Лајф не знам. Види во додатокот во Копачка, мислам дека има посебен лист за точен резултат, корнери, офсајди итн.

vidooq
Пеер дај отвори малце профил да те опитам нешто,не те замарам јас.

Денес цел ден се мислам за
Баерн- т 2+
Кидерминстер- т2 2+

Ако ви се види арно,пикнете на тикет јас ќе видам што ќе искомбинирам.
--- надополнето: 23 април 2013 во 17:29 ---
копачка можеш

да прашаш на шалтер коефициент, немаат истакнато коефициенти во билтен или било каде.

Највеќе можеш да играш до 3 гола.
пр. 4-0 немоеш

Може и у спорт лајф на точен резултат. А коефициенти нема нигде изложено нит у копачка, се прашува на шалтер тоа.
Иначе, и за двете полуфинални утакмици, наместо типот да биде 1, Х или 2 многу подобро ГГ3+ и двете мислам дека нема кај да бегаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom