Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Jас во Манчини немам доверба никогаш.

Не го ценам како менаџер па макар и 10 скудета да освои по ред. Во право си за Мурињо. Тоа е тип на човек кој му фали на Интер. Истото можам да го речам за Бенитез, Спалети...

Знам таквите фаци би го променале Интер, но, на подобро. Овој Интер е статичен. За чудо, повеќе го сакав стариот „нов Интер 2001/02“ од овој, кој е на пат да го освои третото скудето по ред. Можеби со тие играчи тогаш немаше успех, но имаше игра, надигрување...

Уживавме кога гледавме тим составен од многу послаби играчи, играше одлично против јаки тимови во Лигата на Шампиони.

Eee златен Купер , каков тим имаше кога ке ми текне , Дибиаџо , Алмеида , Џули , Ривас , Грешко , Пасквале , Адани се се тоа играчи кои се просечни или подпросечни , Калон и Вентола ( играчи од сенка али не ИМИЊА ) а Интер со нив стигнаа до 1/2 финале Куп УЕФА и се бореа за титула во режирано првенство , имаа интересен стил на Игра , беа препознатливи со истиот ,но немаа среќа , али кога ке ми текне на тимот , и на успесите на истиот , искрено Диме и имаа успех со тимот , таков тим со тие играчи да избори 4то место во Лига беше премија а камоли да се бори за титула до тогашното 34то Коло и на несреќен начин да бида елиминирани од Купот на УЕФА .

И тогаш дојде периодот на продавање на Роналдо и на безвезна трансфер политика на Морати , се продадоа Пирло , Сидорф , Креспо ( после една година ) , се донесе Закерони како тренер што секој фан на Интер го направи скептичен за иднината на Интер што подоцна се покажа и како сурова вистина и реалност . 2001/2002 требаше да биде отскочна даска за Интер , година подоцна стигнаа и до полуфинале на Лигата на Шампионите ( 0-0 и 1-1 со Милан ) али истото не го искористија , оваа година истото го гледам за Интер , убеден сум дека ако не ја искористиме оваа сезона за напредок во наредната пак не очекува лош период , и тоа не зборам за било каков напредок , интелигентен трансфер период со кој би имале тим и пред Се игра со која ке конкурираме за Титула во Лигата на Шампионите а и во Серија А со оглед на јачината на истата во наредната сезона , сеа за сеа сеуште се носиме со ефектот на Калчополи.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
и да испадне манчини со иста формација на сан сиро и со иста тактика да настапи веруј ми дека Интер ке победи.
од вчерашниот дуел можеше мнооогу повеќе да се види да не беше црвениот картон!
рачунај дека на Џузепе Меаца се пее поинаку се пее C'e solo Inter
a не на ливерпул химната.
Веруј ми Ливерпул ке се изгуби на Сан сиро!
3 г. ливерпоол е на чекор до финале, освои и финале, имаат тие искуство со такви тешки мечеви, вие сан сиро што го правите бе, алеа на великаните, боговите, ке се издува Интер први 15-20 мин, ако дадат гол дадат, и после ке видиш како се игра во гости, кој малце од малце се разбира фудбал, уште сега ти прогнозира крај на Интер во лигата на шампиони:helou:

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Мора да му се даде подршка на тренерот, се додека е тренер. Тоа се вистински навивачи. И во добро и во лошо. Иначе за реваншот мислам дека треба пак да го земеме Балотели да им стави два и еден Камбиасо од одбиена топка.:vozbud:
А Скорпио брате, кога не би се надевале дека својот тим може да ја постигне зацртаната цел, фудбалот би бил најдосадната работа во светот!:smir:

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Абе кога можеа тие за 5 мин да ни дадат два гола не ке се можеле ние за 90мин да дадеме 3, само да играме со 4-3-1-2 формација и Москва тука сме.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Тој шо ќе даде прв гол тој ќе оде понатаму...
На Интер му треба само првото полувреме да заврши 1-0, па тогаш 100 % сум сигурен дека Интер ќе оди во 1/4 финале...

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
jac mislam deka liverpul ke se brani ke se brani ke se brani, fiouu edna kontra i toa e,bez cordoba vo odbranata kontri ke ima

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе дома ќе ги згазиме со 7-1.
Потврдено ми е од Појол и ТонИнтер (добро стојат со Морати они :wink:)

Него како може од толку време ЛШ ниеднаш со Реал да не сме?
Секогаш сме го имале на ти го- дај ми го со Реал со трансфери па ваљда затоа :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе дома ќе ги згазиме со 7-1.
Потврдено ми е од Појол и ТонИнтер (добро стојат со Морати они :wink:)

Него како може од толку време ЛШ ниеднаш со Реал да не сме?
Секогаш сме го имале на ти го- дај ми го со Реал со трансфери па ваљда затоа :)
Да беее.Не знам дали официјално имаат некоја збратименост ама неофицијално сигурно.

Ај сеа ако поминеме ние и вие може ке се паднеме или у финале.:nesvest:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не не,вие ќе паднете у полуфинале зашто нас ни треба тројна круна оваа година (све тоа го виде онаа на БТР гатачката) а ние следната ќе паднеме за вие двојна да си направите.
И не се секирај, како што Роналдо ви го дадовме,и Адриано ќе ви го дадеме :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не не,вие ќе паднете у полуфинале зашто нас ни треба тројна круна оваа година (све тоа го виде онаа на БТР гатачката) а ние следната ќе паднеме за вие двојна да си направите.
И не се секирај, како што Роналдо ви го дадовме,и Адриано ќе ви го дадеме :)
Самуел,Камбиасо,Фиго,Солари...:vozbud:

Член од
20 февруари 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
mancini zgrese toa e fakt!ke mora da menuva doma ako saka da odime ponatak!
forza inter

А

Адриано

Гостин
Самуел,Камбиасо,Фиго,Солари...:vozbud:
Сите овие беа исфрлени од Реал како слаби играчи!
Во времето они кога беа таму Реал имаше бомбастични играчи на тие позиции само Фиго беше од 1 постава ама он веќе дотраан го зедовме!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Поооооо Манчини идиот, кретен, дебил! Абе како не му е срам уште се кара со фановите! Нека си даде отказ и сите ќе бидеме задоволни.. Сега ме интересира шо ќе прави без Кордоба, Матераци, Самуел..
И шо е со Кордоба до кога е повреден?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Поооооо Манчини идиот, кретен, дебил! Абе како не му е срам уште се кара со фановите! Нека си даде отказ и сите ќе бидеме задоволни.. Сега ме интересира шо ќе прави без Кордоба, Матераци, Самуел..
И шо е со Кордоба до кога е повреден?

Со оглед дека се лигаментите и дека е потребна операција , оваа сезона за него е завршена .

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Интер 0-2 Ливерпул

Петкратниот европски првак Ливерпул обезбеди предност од 2-0 во дуелот против Интер, по првиот меч од осмина-финалето во фудбалската Лига на шампионите. Предноста на домашен терен ја искористија и Рома, која со 2-1 го победи Реал Мадрид, а Шалке минимално со 1-0 славеше над Порто. Единствен непоразен од гостувањето си замина Челси, кој одигра без голови во Пиреја против Олимпијакос. Возвратните мечеви се играат на 11 март.

Ливерпул со два гола во последните пет минути ги израдува своите навивачи на „Енфилд роуд“. По исклучувањето на Марко Матераци, домаќините еден час играа со играч повеќе, доминираа, создаваа шанси, но беа јалови, се' до пет минути пред крајот. Дирк Кајт и капитенот Стивен Џерард погодија за солидна предност пред реваншот во Милано. - Оваа победа ни беше повеќе од потребна, како за клубот така и за навивачите. Секогаш сум имал верба во овој тим и знам дека ќе победуваме на уште многу мечеви. Одигравме трпеливо. Интер е добар тим, одлично организиран, па затоа моравме да играме стрпливо и да чекаме нашите шанси да дојдат. Ова е одличен резултат за нас - вели задоволно тренерот на Ливерпул, Рафаел Бенитес, чија позиција во клубот не е најстабилна. Интер го претрпе само вториот пораз сезонава во сите натпреварувања, прв по пауза од 5 месеци. Тимот на Роберто Манчини 55 минути одлично се справуваше со играч помалку, но не издржа докрај. И покрај негативата од два гола, постои оптимизам кај „нераѕурите“.

- Голот на Џерард не ги закопа нашите шанси. Разликата е голема, но можеме да ја надоместиме во реваншот - вели Манчини.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom