Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
prvopamusko.jpg

Да го сефтосам акаунтов на бет..

Не, најсериозно не гледам логика да постираш ливче во кое е скриена уплатата и добивката. Боље да не го постираш, ме заболе што утакмици си фатил ако ти е скриена добивката. Затоа и темава се вика Добивка, за да покажеме кој колку добил. Ако толку сакаш да не ти ја дознаат добивката ондак не го ни објавувај ливчето, чувај си го за себе. Не е срамота да ставиш ливче со 300 денари добивка, ниту пак ќе испаднеш вообразен и фалбаџија доколку ставиш ливче со голема добивка, да речеме над 10 000.

а уште помизерно кога ќе пишат утакмиците и демек добитни а слика нема .:facepalm:

Воопшто не се страмам дали сум добил или изгубил, а уплатата и добивката е моја приватна работа :)
Твоја приватна работа е и тикетот ,кога веке си решил да го постираш постирај го цел да видиме и дали е вистински по шифрата на талонот .

а уште помизерно кога ќе пишат утакмиците и демек добитни а слика нема .:facepalm:
Е за ова не се сложувам. Еве јас на пример неам телефон со камера и неможам да сликам.
Ама секогаш покрај утакмицата пишувам колку сум ставил и колку сум добил. Сега ако некој неверува,негов проблем. Сигурно јас немам попаметна работа и да лажам дека сум фатил.

Е за ова не се сложувам. Еве јас на пример неам телефон со камера и неможам да сликам.
Ама секогаш покрај утакмицата пишувам колку сум ставил и колку сум добил. Сега ако некој неверува,негов проблем. Сигурно јас немам попаметна работа и да лажам дека сум фатил.

Епа не ни поставувај и готово..секој може секој ден да лупа да си спама воа одиграв добитен а да нема веза сам да си се лаже не други ама нема веза терајте :)

Епа не ни поставувај и готово..секој може секој ден да лупа да си спама воа одиграв добитен а да нема веза сам да си се лаже не други ама нема веза терајте :)
Епа тоа ти викам.што ако излажам,што добивам од тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom