Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лесно бе па ти шо се секираш.
8 бода бегаме на Рома
мисли малце секирај се на Ливерпул првото коло таму само кој датум беше?

Eве ни го распоредот за наредните 6 кола плус наптреварите со Ливерпул

--Sunday, February 10 2008, 20:30
Serie A
Catania v Inter

--Saturday, February 16 2008, 18:00
Serie A
Inter v Livorno

--Tuesday, February 19 2008, 20:45

Champions League
Liverpool v Inter

--Sunday, February 24 2008, 15:00
Serie A
Sampdoria v Inter

--Wednesday, February 27 2008, 20:30

Serie A
Inter v Roma

--Sunday, March 2 2008, 20:30

Serie A
Napoli v Inter

--Saturday, March 8 2008, 18:00
Serie A
Inter v Reggina

--Tuesday, March 11 2008, 20:45

Champions League
Inter v Liverpool

Не можит туку во право е. Влезен си е човекот во некој филм. Последниве натревари што ги одигра се однесува како да е на наркотици. Се ми се чини дека без него ќе ни биде подобро.

Искрено, вакви муабети врвеа и кога Виеира играше и во Јувентус..И тогаш остана шпекулација,ама остана и сомнежот..Играчот е бомба, закон...Ама мислам дека ако стварно така прај, намерно да добија црвен картон за да се ослободи, мислам дека не заслужува да игра за клубот, мада би се работело и за Кака и за Кристијано Роналдо...Се надевам дека се сложувате со мене..За кој сака нека е ова, од кој било тим, и кој било играч!

Repubblica: Julio Cesar 7, J.Zanetti 6, Burdisso 6, Materazzi 5, Chivu 5.5, Vieira 4, Cambiasso 6, Stankovic 6, Rivas 6, Jimenez 5, Maxwell 6.5, Ibrahimovic 6, Cruz 5, Suazo 6

Corriere dello Sport: Julio Cesar 8; J. Zanetti 6.5, Burdisso 6, Materazzi 5, Chivu 7; Cambiasso 6; Vieira 4, Stankovic 6, Rivas 6.5; Jimenez 5.5, Maxwell 7; Ibrahimovic 6.5, Cruz 5.5, Suazo 5

Tuttosport: Julio Cesar 8; Zanetti 7, Burdisso 6, Materazzi 5, Chi­vu 6.5; Vieira 4, Cambiasso 6, Stankovic 7, Ri­vas 6.5; Jimenez 5, Maxwell 6.5; Cruz 5.5, Suazo 5, Ibrahimovic 6

Inter.it: Julio Cesar 9.5; Zanetti 8, Burdisso 7, Materazzi 6.5, Chi­vu 7.5; Vieira 4.5, Cambiasso 7, Stankovic 6.5, Ri­vas 7.5; Jimenez 6, Maxwell 7; Cruz 6.5, Suazo 6, Ibrahimovic 7.5

slabo

Мене почна да ме нервира Златан...како играше до Нова Година,и како игра сеа, не може да се спореди...ни терба некој тежок пораз,да загубиме 4-0 или 6-0....да се разбудиме пред Ливерпул.

Колку време ке биде повреден Д. Станкович???

Искрено, вакви муабети врвеа и кога Виеира играше и во Јувентус..И тогаш остана шпекулација,ама остана и сомнежот..Играчот е бомба, закон...Ама мислам дека ако стварно така прај, намерно да добија црвен картон за да се ослободи, мислам дека не заслужува да игра за клубот, мада би се работело и за Кака и за Кристијано Роналдо...Се надевам дека се сложувате со мене..За кој сака нека е ова, од кој било тим, и кој било играч!

нормално дека се сложуваме виера требаше да добие шут кога отиде да игра повреден за франција и покрај што не изигра за интер ниту една цела утакмица ...

Juventus 48 points (41)

Inter 45 (53)

Roma 45 (45)

Milan 41 (33)

Fiorentina 36 (37)

Atalanta 33 (29)

Palermo 28 (28)

Sampdoria 28 (28)

Udinese 28 (33)

Napoli 27 (27)

Genoa 26 (28)

Reggina 25 (18)

Lazio 24 (23)

Livorno 23 (21)

Catania 21 (23)

Siena 21 (20)

Parma 19 (19)

Torino 18 (21)

Cagliari 16 (14)

Empoli 15 (16)

Хахааааааааааааааааааааааа.
Газета направиле табела на италијанско која би била доколку не би биле грешките на судиите!!! линк
Толку ли Интер им смета на сите?!:uvo:

Juventus 48 points (41)

Inter 45 (53)

Roma 45 (45)

Milan 41 (33)

Fiorentina 36 (37)

Atalanta 33 (29)

Palermo 28 (28)

Sampdoria 28 (28)

Udinese 28 (33)

Napoli 27 (27)

Genoa 26 (28)

Reggina 25 (18)

Lazio 24 (23)

Livorno 23 (21)

Catania 21 (23)

Siena 21 (20)

Parma 19 (19)

Torino 18 (21)

Cagliari 16 (14)

Empoli 15 (16)

Газета направиле табела на италијанско која би била доколку не би биле грешките на судиите!!! линк

Е арно му текнало на некој да напрај детален преглед на првенството и од тој аспект (одам да барам Газета да го прочитам оригинал).
Е за ова збораме цело време овде со судиските грешки. Се прат грешки ама овде претераја.
Инаку за тие шо збораја за Тутоспорт - бил од Торино па ај бил на Страна наЈувентус. Наградно прашање: Газета од кај е? За кој тип навива цело време? Ова е последниот весник од кој очекував ваква работа - Браво!

Е арно му текнало на некој да напрај детален преглед на првенството и од тој аспект (одам да барам Газета да го прочитам оригинал).
Е за ова збораме цело време овде со судиските грешки. Се прат грешки ама овде претераја.
Инаку за тие шо збораја за Тутоспорт - бил од Торино па ај бил на Страна наЈувентус. Наградно прашање: Газета од кај е? За кој тип навива цело време? Ова е последниот весник од кој очекував ваква работа - Браво!

Не за друго, туку и Рома сте успеале да ја поминете:helou:
Може Газета на крај и титула ќе доделува.

Juventus 48 points (41)

Inter 45 (53)

Roma 45 (45)

Milan 41 (33)

Fiorentina 36 (37)

Atalanta 33 (29)

Palermo 28 (28)

Sampdoria 28 (28)

Udinese 28 (33)

Napoli 27 (27)

Genoa 26 (28)

Reggina 25 (18)

Lazio 24 (23)

Livorno 23 (21)

Catania 21 (23)

Siena 21 (20)

Parma 19 (19)

Torino 18 (21)

Cagliari 16 (14)

Empoli 15 (16)

Абе табелава е доколку не би биле судиските грешки, и доколку не би играле за Интер Ибра, Маикон, Занети, Церар, Камбиасо..... :tapp:

Не за друго, туку и Рома сте успеале да ја поминете:helou:
Може Газета на крај и титула ќе доделува.

1. Бате, газета е весник кој навива за ИНТЕР. Газета е весникот кој беше најактивен во калчополи. Никој не бара од газета да додели титула. Како стојат работите на табелата сите знајме само добро е шо се наоѓанекој кој обично е на страната на Интер да признај дека табелата смрди.
2. Нормалное дека ќе ја поминиме рома ко таму се гледа дека судиите ни имаат скратено 7 поени (Парма2,Наполи1или2,катанија2,...). овие се сигурни шо сега во моментот ми текнуваат. А разликата со Рома е само 4 поени.

Ме интересира како ќе го искоментира Јове_бт ова нешто. Обично фрла со тенџериња и филџани по гол.ком Еве му некој поавторитетен весник кој го тврди истото. Чекам ...

Од табелава јасно гледаме за кого навива “Газета“

1. Бате, газета е весник кој навива за ИНТЕР. Газета е весникот кој беше најактивен во калчополи. Никој не бара од газета да додели титула. Како стојат работите на табелата сите знајме само добро е шо се наоѓанекој кој обично е на страната на Интер да признај дека табелата смрди.
2. Нормалное дека ќе ја поминиме рома ко таму се гледа дека судиите ни имаат скратено 7 поени (Парма2,Наполи1или2,катанија2,...). овие се сигурни шо сега во моментот ми текнуваат. А разликата со Рома е само 4 поени.

Ме интересира како ќе го искоментира Јове_бт ова нешто. Обично фрла со тенџериња и филџани по гол.ком Еве му некој поавторитетен весник кој го тврди истото. Чекам ...

Чекај... јас одам да го купам утрешното издание на Газета. Слушам имало рандом фотки од вонземјани. Што се не ќе направи досадното првенство со познат освојувач на круната и намалената продажба на весници...

брб

A да направеа табела за периодот кога Јуве местеа , се прашувам дали Јуве ке беа во првите четири , глупости , табела доколку не би биле судиските грешки хаа хаа лејм !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom