До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
од другар е отворен јузерот и планира да го користи,можете IP и остали зафрканции да проверите.
Јас не ни можев да отворам нов јузер од мојот компјутер.
ејј .. ама ме заеба ... лол ...

ај доста на темава .. ако има нешто да прашате бујрум ...
неконкретни прашања ги сметам за офтопик.

Член од
9 април 2013
Мислења
270
Поени од реакции
51
prijava;
nedolicno odnesuvanje od strana na Beric Dondarrion, sirenje omraza i postavuvanje prasanja , sto ne odgovara na temata ,
na tema prasanja za islam,
Beric Dondarrion;
Што ни спремате за Велигден оваа година?
Дечиња пак ќе одат јабана или црква некоја?
Или црква со дечиња?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
partizann гледам дека си нов и се тоа, ама вака се поднесуваше пријава во време на ОЗНА. Сега се е автоматски на копче.

W

Werther

Гостин
prijava;
nelogicno odnesuvanje od strana na Beric Dondarrion, sirenje omraza i postavuvanje prasanja , sto ne odgovara na temata ,
na tema prasanja za islam,
Beric Dondarrion;
Што ни спремате за Велигден оваа година?
Дечиња пак ќе одат јабана или црква некоја?
Или црква со дечиња?
Партизану, ако казнуваа модераторите за нелогично однесување, на форумов немаше да има повеќе од 50 членови.

Први на мета ќе беа теистите.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Највероватно мислел на неДолично, не неЛогично :)
Нема везе, партизане.. брате.. имаш опција "Пријави" одма под мислењето на секој член.
Ако мислиш дека има потреба, кликаш тука и другото си е работа на модераторите.
Партизански поздрав.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Членот е баниран 3-5 дена од цел форум, поради континуирано непочитување на правилата, несоодветно однесување кон останатите членови, и многубројните оф-топик мислења.
Останатите нека извлечат поука од ова, бидејќи секој ќе биде санкциониран доколку ја премине црвената линија.

Повеќе инфо за банот: (пп Нuкола)

НАПОМЕНА: Отворање на нов user (од истиот член), може да доведе до перманентен бан.

W

Werther

Гостин
Членот е баниран 3-5 дена од цел форум, поради континуирано непочитување на правилата, несоодветно однесување кон останатите членови, и многубројните оф-топик мислења.
Останатите нека извлечат поука од ова, бидејќи секој ќе биде санкциониран доколку ја премине црвената линија.

Повеќе инфо за банот: (пп Нuкола)
Зошто не беше порано баниран, јас на секои 10 казнени добивам 2 недели бан ?

Тој на секои 40 казнени добива 3 дена бан, како е можно тоа ?

Што не го банирате перманентно Metta World Peace, тој отвори нов User и си призна.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903

Што не го банирате перманентно Metta World Peace, тој отвори нов User и си призна.
Едно е бан од тема, друго е бан од цел форум.
И како што веќе кажав, нема потреба вие да барате одредени членови да бидат банирани.
Тоа е работа на модераторите.

W

Werther

Гостин
Едно е бан од тема, друго е бан од цел форум.
И како што веќе кажав, нема потреба вие да барате одредени членови да бидат банирани.
Тоа е работа на модераторите.
Двоен аршин е во прашање. Јас добивам на секои 10 казнени поени 2 недели бан од цел форум. Тој на секои 40 добива 3 дена бан од цел форум.

Мета Ворлд Пис за отварање втор јузер не е перманентно баниран.
Според правилата на форумов, за отварање на втор јузер додека членот е баниран, се добива перманентен бан.

Правила пријател, еве ако не ми веруваш : http://forum.kajgana.com/threads/Бановник-во-чест-на-троловите-сеирџиите-и-форумските-шерифи.53115/

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Двоен аршин е во прашање. Јас добивам на секои 10 казнени поени 2 недели бан од цел форум. Тој на секои 40 добива 3 дена бан од цел форум.

Мета Ворлд Пис за отварање втор јузер не е перманентно баниран.
Според правилата на форумов, за отварање на втор јузер додека членот е баниран, се добива перманентен бан.

Правила пријател, еве ако не ми веруваш : http://forum.kajgana.com/threads/Бановник-во-чест-на-троловите-сеирџиите-и-форумските-шерифи.53115/
Ќе го регулираме тоа со Мета Ворлд Пис. И највероватно си бил баниран од одредена тема, а не од ЦЕЛ форум.
Кулирај сега малку, не е убо за здравјето да си напнат. Почасти се едно виски од мене ;):cool:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776

на секој 10 поена секој добива БАН од ФОРУМ 1 недела ... и тој си добива редовно ... немој да се секираш и да алудираш на двојни аршини ...

Член од
17 април 2013
Мислења
12
Поени од реакции
6
Werther едно е отварање нов јузер,друго е да земеш јузер и пасс од другар,тоа мислам дека нема ништо против правилата на форумот.
Модераторите можат да си проверат дека не е од иста адреса отворен јузерот,јас од мојот компјутер не ни можам да регистрирам нов јузер.

бтв. и јас добивам на секои 2 недели бан,уште не знам зошто,ваљда заради финтата: "пријави го мислењето и крцкај си" а соул,доналд и берик со навреди и вулгарности искажани уште се "слободни".
али шта је ту је.

W

Werther

Гостин
на секој 10 поена секој добива БАН од ФОРУМ 1 недела ... и тој си добива редовно ... немој да се секираш и да алудираш на двојни аршини ...
Добивам 2 недели, не 1. Последниот пат добив цел месец. Не ми кажувајте приказни, не сум од вчера на форумов, знам колку време сум бил баниран.

Кога добил бан ? Добива опомени, но ниту еден ден не бил отсутен на форумов. Последниве 2 месеца 40 казнени му ставивте, а ни ден не беше баниран. Немој вакви работи испод чергиче мене да ми шверцаш, жити се.

Мета Ворлд Пис не гледам дека е перманентно баниран за втор јузер ?
Може еден и јас да си отворам ?
--- надополнето: 20 април 2013 во 18:06 ---
Werther едно е отварање нов јузер,друго е да земеш јузер и пасс од другар,тоа мислам дека нема ништо против правилата на форумот.
Модераторите можат да си проверат дека не е од иста адреса отворен јузерот,јас од мојот компјутер не ни можам да регистрирам нов јузер.

бтв. и јас добивам на секои 2 недели бан,уште не знам зошто,ваљда заради финтата: "пријави го мислењето и крцкај си" а соул,доналд и берик со навреди и вулгарности искажани уште се "слободни".
али шта је ту је.
Јас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?
Како баш кога те банираа тебе, твојот другар направи профил ? Нели во еден пост напиша дека од твојот компјутер не си можел да отвориш нов јузер ? Што значи сепак си пробал. Па како решение од компјутерот на другар ти си отворил втор јузер.

Член од
17 април 2013
Мислења
12
Поени од реакции
6
Јас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?
Како баш кога те банираа тебе, твојот другар направи профил ? Нели во еден пост напиша дека од твојот компјутер не си можел да отвориш нов јузер ? Што значи сепак си пробал. Па како решение од компјутерот на другар ти си отворил втор јузер.
На глава да се свртиш сепак ова не е втор јузер,нека вметнат правило: Пермантентен бан за земање пасворд од другари и нека ме банираат :)

Сум пробал,ама како што вели народот: За проба пари не се зема :)
Да отворив,ќе си ги сносев последиците.
Го прочитав бановникот и убаво пишува дека за втор јузер се добива пермантентен бан и се добива најкасно 30 мин по отварање.
А јас уште не сум баниран,што значи дека форумски и правно немам втор јузер :)

п.с јас сум за барса,слика од интер никад не би ставил на профилна :D

Kajgana Shop

На врв Bottom