M
Muranyi
Гостин
Сам себе убијал
ејј .. ама ме заеба ... лол ...од другар е отворен јузерот и планира да го користи,можете IP и остали зафрканции да проверите.
Јас не ни можев да отворам нов јузер од мојот компјутер.
Партизану, ако казнуваа модераторите за нелогично однесување, на форумов немаше да има повеќе од 50 членови.prijava;
nelogicno odnesuvanje od strana na Beric Dondarrion, sirenje omraza i postavuvanje prasanja , sto ne odgovara na temata ,
na tema prasanja za islam,
Beric Dondarrion;
Што ни спремате за Велигден оваа година?
Дечиња пак ќе одат јабана или црква некоја?
Или црква со дечиња?
Зошто не беше порано баниран, јас на секои 10 казнени добивам 2 недели бан ?Членот е баниран 3-5 дена од цел форум, поради континуирано непочитување на правилата, несоодветно однесување кон останатите членови, и многубројните оф-топик мислења.
Останатите нека извлечат поука од ова, бидејќи секој ќе биде санкциониран доколку ја премине црвената линија.
Повеќе инфо за банот: (пп Нuкола)
Едно е бан од тема, друго е бан од цел форум.Зошто не беше порано баниран, јас на секои 10 казнени добивам 2 недели бан ?
Тој на секои 40 казнени добива 3 дена бан, како е можно тоа ?
Што не го банирате перманентно Metta World Peace, тој отвори нов User и си призна.
Двоен аршин е во прашање. Јас добивам на секои 10 казнени поени 2 недели бан од цел форум. Тој на секои 40 добива 3 дена бан од цел форум.Едно е бан од тема, друго е бан од цел форум.
И како што веќе кажав, нема потреба вие да барате одредени членови да бидат банирани.
Тоа е работа на модераторите.
Ќе го регулираме тоа со Мета Ворлд Пис. И највероватно си бил баниран од одредена тема, а не од ЦЕЛ форум.Двоен аршин е во прашање. Јас добивам на секои 10 казнени поени 2 недели бан од цел форум. Тој на секои 40 добива 3 дена бан од цел форум.
Мета Ворлд Пис за отварање втор јузер не е перманентно баниран.
Според правилата на форумов, за отварање на втор јузер додека членот е баниран, се добива перманентен бан.
Правила пријател, еве ако не ми веруваш : http://forum.kajgana.com/threads/Бановник-во-чест-на-троловите-сеирџиите-и-форумските-шерифи.53115/
на секој 10 поена секој добива БАН од ФОРУМ 1 недела ... и тој си добива редовно ... немој да се секираш и да алудираш на двојни аршини ...Зошто не беше порано баниран, јас на секои 10 казнени добивам 2 недели бан ?
Тој на секои 40 казнени добива 3 дена бан, како е можно тоа ?
Што не го банирате перманентно Metta World Peace, тој отвори нов User и си призна.
Добивам 2 недели, не 1. Последниот пат добив цел месец. Не ми кажувајте приказни, не сум од вчера на форумов, знам колку време сум бил баниран.на секој 10 поена секој добива БАН од ФОРУМ 1 недела ... и тој си добива редовно ... немој да се секираш и да алудираш на двојни аршини ...
Јас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?Werther едно е отварање нов јузер,друго е да земеш јузер и пасс од другар,тоа мислам дека нема ништо против правилата на форумот.
Модераторите можат да си проверат дека не е од иста адреса отворен јузерот,јас од мојот компјутер не ни можам да регистрирам нов јузер.
бтв. и јас добивам на секои 2 недели бан,уште не знам зошто,ваљда заради финтата: "пријави го мислењето и крцкај си" а соул,доналд и берик со навреди и вулгарности искажани уште се "слободни".
али шта је ту је.
На глава да се свртиш сепак ова не е втор јузер,нека вметнат правило: Пермантентен бан за земање пасворд од другари и нека ме банираатЈас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?
Како баш кога те банираа тебе, твојот другар направи профил ? Нели во еден пост напиша дека од твојот компјутер не си можел да отвориш нов јузер ? Што значи сепак си пробал. Па како решение од компјутерот на другар ти си отворил втор јузер.