Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Бекам, толку се ретки шо неможе и да ти текне на некој. Секоја сезона се повеќе и повеќе одат претежно на островот мал дел во Германија и Италија. Али јебига во Англија се врти страшна пара а и конкуренцијата е поголема!

Англичани во моментов нема и може да најдиш по 3-4 Германци и Италијанци! (на прсти се бројат!)

Бекам, толку се ретки шо неможе и да ти текне на некој. Секоја сезона се повеќе и повеќе одат претежно на островот мал дел во Германија и Италија. Али јебига во Англија се врти страшна пара а и конкуренцијата е поголема!

Англичани во моментов нема и може да најдиш по 3-4 Германци и Италијанци! (на прсти се бројат!)
ограничени се другар, други вредности ги учат дека се ценат во Англија и затоа не знаат како да просперираат. И тргни ме од аватар лол се зезам :)

ограничени се другар, други вредности ги учат дека се ценат во Англија и затоа не знаат како да просперираат. И тргни ме од аватар лол се зезам :)
:pos:
Зошто не се зезаше ? :pos:

Од кој меч е гифов? Уопште не ми текнува на моментов.
После Барса-Интер да не е?
koga-ke-te-pogodi-pesnata-vo-diskotekata-a-obezbeduvanjeto-te-smiruva.gif

Ма да и да е пак не ми текнува на моментов.

Од кој меч е гифов? Уопште не ми текнува на моментов.
После Барса-Интер да не е?
koga-ke-te-pogodi-pesnata-vo-diskotekata-a-obezbeduvanjeto-te-smiruva.gif

Ма да и да е пак не ми текнува на моментов.

Да ве тролам пошто ми текнува на сите моменти што се случувале после сите мечеви во последниве 5 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom