Сингл, повеќе години?

S

Stef Bachatero

Гостин
Martin1987
Gacho
Тоа е затоа што целовреме се фокусирате на другите што мислат за вас а вие немате изградено мислење за себе.
Бидејќи вечерва нема журка ве поканувам утре да дојдете во Кубански и да видиш како тоа се прави најнормално :)

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Aman bre luge , sto taksirat ke bese toa..pa na kakvi zeni ste naiduvale ?:eek: da ne mozess edna zenska da kandisas :eek:

So mazi ke bevte? ...ami malo dete pobrzo ke kandisa zena da fati za cicka , a ne pa vie...psss:D
Точно така, едно мало дете повеќе шанси има од нас. Затоа можеби и јас бев во врска едино кога бев "мало 12 годишно дете" :)

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Ех и на мене понекогаш ми иде да заплачам ама си велам и да заплачам тоа ништо нити ке помогне нити ке реши нешто. Затоа сета моја тага ја собирам во себе.
Poslušaj zato savet, što će ti čiča dati:
- Kad imaš mladog petla, NE DAJ MU DA SE PATI!
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide,
posle će biti kasno i petlu vreme ide...

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Точно така, едно мало дете повеќе шанси има од нас. Затоа можеби и јас бев во врска едино кога бев "мало 12 годишно дете" :)
E pa se dodeka si so toj um i razmisluvanje , izgleda deka i vo skoro vreme nema da vidis;)
Mora malku samodoverba i hrabrost....akcija , a ne kukanje :)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Најпрвин,како што кажаа повеќето тука,треба да поработиш на самодовербата,да си го дигнеш егото,што знам дека не е лесно,кога имаш ТИ самиот вакво мислење за себеси. Тоа што си имал 50 60 корпи,нека не те депресира,тоа било и прошло,гледај за сега и за понатаму.

Физички како што видов на сликите си супер дечко,познавам многу кои не се ни да ги погледнеш,а имаат девојки,така да,изгледот никако не е пресуден,а најмалце за твоите години.Девојка која знае што сака и која е повозрасна,сигурно нема изгледот да и е на прво место,но други работи,така да тоа воопшто не е проблем.Но,комуникациските вештини порано или покасно треба да ги усовршиш,ништо не добиваш ако се пресечеш во женско друштво,само губиш.
Ако не можеш еден обичен муабет да направиш,како ќе и се допаднеш на девојката?? Значи вежбај да бидеш опуштен,направи го тоа првин со некои блиски другарки,опушти се со нив прво,и со некои братучетки на другарите,комшивки..... така сл. и потоа пробај со некоја друга.Така би било полесно според мене.

Смислата за хумор е многу битна,за мене лично пример а и за многу мои другарки и пријателки.Дечко кој неможе да ме насмее,едноставно не е тоа тоа.Пробај да биде интересно,некои бош муабети кои ни се на сите познати, и за кои сите би се смееле,нешто заедничко за градот во кој живеете...има многу примери за да се заинтересира таа за тебе.

И што е најбитно, таа да се осеќа дека треба да го заслужи твоето внимание.Лично јас,сакам момци со самодоверба,не да се прават дека се над мене или нешто,но да се види дека има свое ЈАС и карактер.Тоа е доста привлечно.

Се надевам дека нешто од овие совети ке помогне ;)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.957
Поени од реакции
50.936
Кога ќе размисли човек и вака се стасува до пичка. Си се исплака мајсторов, си се прикажа ко рането живинче и го пробуди мајчинскиот инстинкт кај невестиве на форумов, успат мушна и негова слика..... богзнае што му е инбоксот у моментов, гарант го цапнал негде деновиве. :cool:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Мора ли секој да го бива со девојки или обратно, имам една пријатељица ти вика или го имаш или го немаш тоа у тебе, сеа кој е малку по курназ ќе си испробува и експерементира, кој не, ако му се посреќи ќе си најде некоја лика спрема него и ќе тера така, нема нешто сложено у тоа да бидеш синг, подпрашањето на ова е, што кога немаш баш некој избор?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Мора ли секој да го бива со девојки или обратно, имам една пријатељица ти вика или го имаш или го немаш тоа у тебе, сеа кој е малку по курназ ќе си испробува и експерементира, кој не, ако му се посреќи ќе си најде некоја лика спрема него и ќе тера така, нема нешто сложено у тоа да бидеш синг, подпрашањето на ова е, што кога немаш баш некој избор?
у тој случај ке ги намалиш критериумите и автоматски изборот се зголемува :)
стално сум викал дека животот знае да биде заебан, некој ке си лже по три истовремено некој неможе една да излже :sneaky:
глеам многу почнавте со тоа како си се промовирал, инбоксот пун ау шо ти знам o_O
наместо да бидете среќни што не сте стигнале до вакво нешто вие ко помалце љубоморни излеговте :oops:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
у тој случај ке ги намалиш критериумите и автоматски изборот се зголемува :)
стално сум викал дека животот знае да биде заебан, некој ке си лже по три истовремено некој неможе една да излже :sneaky:
глеам многу почнавте со тоа како си се промовирал, инбоксот пун ау шо ти знам o_O
наместо да бидете среќни што не сте стигнале до вакво нешто вие ко помалце љубоморни излеговте :oops:
Е баш тука лежи зајакот, исто коа имаш 10 денари у џеб, можеш само да си купиш воден сладолед со вкус на лимон, а сакаш млечен со вкус на чоколада, тоа е тоа што ги ебе кокошките а не е петелот дјуд :)

B

Borg_Drone

Гостин
Кога ќе размисли човек и вака се стасува до пичка. Си се исплака мајсторов, си се прикажа ко рането живинче и го пробуди мајчинскиот инстинкт кај невестиве на форумов, успат мушна и негова слика..... богзнае што му е инбоксот у моментов, гарант го цапнал негде деновиве. :cool:
Да, треба да продолжи вака и понатаму.Луѓето се водат според десетте божји заповеди.Можам да го замислам во иднина насликан на некој ѕид в црква со ореол над главата.Има блескава иднина ако продолжи вака, ќе добие и жена, и пријатели, ама баш сè ќе добие.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Реално, скопјанки, не генерализирам за македонките, ама скопјанките се ептен тешки да ги фатиш...можеби и тоа игра некаква улога така што како што имаше погоре еден пост, одмор во Бугарија и ќе ви биде подобро а после тоа искуство ќе пробаш да го пренесеш и тука :))

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Е баш тука лежи зајакот, исто коа имаш 10 денари у џеб, можеш само да си купиш воден сладолед со вкус на лимон, а сакаш млечен со вкус на чоколада, тоа е тоа што ги ебе кокошките а не е петелот дјуд :)
јас мислам провинцијалките ги ебат кокошките :P затоа изборот е мал :D
Луси ме наведе да мислам дека ти фали оптимизам :unsure:
--- надополнето: 20 април 2013 во 15:01 ---
Реално, скопјанки, не генерализирам за македонките, ама скопјанките се ептен тешки да ги фатиш...можеби и тоа игра некаква улога така што како што имаше погоре еден пост, одмор во Бугарија и ќе ви биде подобро а после тоа искуство ќе пробаш да го пренесеш и тука :))
немој да си мислиш дека си отишол у бг и одма све ке изебеш :ROFLMAO: ако не те бива бе другарче кај и да отидеш пак нема да те бива, треба устата прилично многу да ти збори.
со повлеченост и најубав да си џабе :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
јас мислам провинцијалките ги ебат кокошките :P затоа изборот е мал :D
Луси ме наведе да мислам дека ти фали оптимизам :unsure:
--- надополнето: 20 април 2013 во 15:01 ---

немој да си мислиш дека си отишол у бг и одма све ке изебеш :ROFLMAO: ако не те бива бе другарче кај и да отидеш пак нема да те бива, треба устата прилично многу да ти збори.
со повлеченост и најубав да си џабе :)
Абе, ја зборам општо, нема мене што да ми фали оптимизам, тоа што ми има око фатено до мене е, зборам како стојат некои работи, далеку дека е шаблонски, но грото така иде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom