Сингл, повеќе години?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Советиве си ги испробал или?..
Ме интересира дали од лично искуство зборуваш или онака си нагаѓаш.
Не виде во претходните мислења дека скоро 3 години сум сингл?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
@Martin1987
Мене ме интересира како изгледаат девојките на кои им се пушташ? Дали се „јаки“ пи*ки, „со многу пари“, кои превртуваат очи кога ќе видат дека некој вози југо?

Член од
23 јули 2012
Мислења
93
Поени од реакции
89
конечно искрен тип на кајгана hallelujah
друже да отвориш тема за ова ти е најдобар потег, сигурно ке си фатиш девојка :D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Да видиш дали си убав..

Најди некоја што објавила статус
Лајк и во инбокс -
- Мување
- Убав
Итн, итн..

И ако има позитивни одговори, ќе идеш у акција.

Тоа ти е денешната ситуација друже мој.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Советиве си ги испробал или?..
Ме интересира дали од лично искуство зборуваш(за работи кои стварно успеале) или онака си нагаѓаш.
Воопшто не е битно дали збори од негово лично искуство. Ако навистина се случувало тоа што го пишуваше Мартин, ваквите совети во никој случај нема да одмогнат и сигурно вреди да се пробаат. Од кај знаеш, можеби Мартин ќе пронајде нешто во себе за кое не бил свесен до сега :)

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Се шо треба е да поработиш на својата самодоверба,влези вонекој позитивен филм за себе само немој да забегаш прмногу.(y) Во некое друго време финоста ќе ти беше доблест ама сега ти е мана за жал. Сега на цена се идиотизмот ,лицемерието и материјализмот.:(

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Друже тоа што овде си отворил тема и ни кажуваш за твоите проблеми нема ништо да ти помогне околу нивното решавање ... само се бламираш и ќе ти се потсмеваат останатите форумџии ... батали ова, или пробај сам да си ги решиш проблемите/проблемот или пак помири си се со судбината и терај си даље !

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.357
Поени од реакции
7.122
@Martin1987
Мене ме интересира како изгледаат девојките на кои им се пушташ? Дали се „јаки“ пи*ки, „со многу пари“, кои превртуваат очи кога ќе видат дека некој вози југо?
убо`о му рече,сега прашај го шо имал математика средно :pos:

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
убо`о му рече,сега прашај го шо имал математика средно :pos:
Им се пуштав на скромни девојчиња со средна убавина (ни убави ни грди) ама изгледа како што повеќето рековте тука мојот проблем е со пристапот и со срамежливоста. Сепак ФАЛА ВИ МНОГУ за сите добронамерни совети. Ке се обидам да применам некои од нив , па што биде нека биде.
Иначе математика стално имав кец во средно и често бев на поправен. Од сите предмети едино математиката стално ме кочеше.:)

M

Muranyi

Гостин
Дечкото убав,вака првично делува паметен и културен(колку што е возможно да се заклучи преку форум),и вие му велите дека е до него?
Martin1987 брат стани сељак,ќе се отепаш од дупење.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Истото и мене ми се дешава, имам 24 год, никад не сум се мувал, а уште помалце сум имал секс. Од толку одбивање и лапање корпи на велико, ми се одмили да се пуштам на женска. Не ми биле таргет, убавици и такви женски, Секогаш сум одел, тие средните па и тие подоле. Сум добивал совет од сите, како да пристапам, ова она, Секогаш идам пицнат, давам комплименти и ред други работи. Но сум добивал такви одговори за мене, како грд, квазимодо, и ред др, работи, од девојки што ни на крај памет не ми биле дека ќе дадат таков "комплимент"

Од цело друштво, само јас немам ништо чепнато, веќе е очигледно, пробуваат да ми наместат, ама не бива. И секогаш идам најдотеран, со скапа облека, Барем знам кој колку има пари, и што може да купи. Бев пун со самодоверба, сакав да се дружам, искачав, барем бев добро воспитан, како да се однесувам со женско. Но како што идеше времето, паѓав надоле,губев самодоверба, почнав ретко да искочам. Боли кога ќе видиш, цело друштво се лапа, драпа женска, а јас со курот во раце. Ми идеше да заплачам, ама ниту една солза не пуштив.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Истото и мене ми се дешава, имам 24 год, никад не сум се мувал, а уште помалце сум имал секс. Од толку одбивање и лапање корпи на велико, ми се одмили да се пуштам на женска. Не ми биле таргет, убавици и такви женски, Секогаш сум одел, тие средните па и тие подоле. Сум добивал совет од сите, како да пристапам, ова она, Секогаш идам пицнат, давам комплименти и ред други работи. Но сум добивал такви одговори за мене, како грд, квазимодо, и ред др, работи, од девојки што ни на крај памет не ми биле дека ќе дадат таков "комплимент"

Од цело друштво, само јас немам ништо чепнато, веќе е очигледно, пробуваат да ми наместат, ама не бива. И секогаш идам најдотеран, со скапа облека, Барем знам кој колку има пари, и што може да купи. Бев пун со самодоверба, сакав да се дружам, искачав, барем бев добро воспитан, како да се однесувам со женско. Но како што идеше времето, паѓав надоле,губев самодоверба, почнав ретко да искочам. Боли кога ќе видиш, цело друштво се лапа, драпа женска, а јас со курот во раце. Ми идеше да заплачам, ама ниту една солза не пуштив.
Ех и на мене понекогаш ми иде да заплачам ама си велам и да заплачам тоа ништо нити ке помогне нити ке реши нешто. Затоа сета моја тага ја собирам во себе.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497

Емигрирај во некоја сиромашка земја од третиот свет по можност погусто населена(со огромна женска популација)
... ако и таму не видиш и чепнеш гола пи4ка тогаш незнам што да кажам ... и јас го имам овој твојов проблем а сум две години постар од тебе ... ги имам испробани сите ствари и со пари и триста чуда но залудно, пари се прават, макотрпно но се прават, но потребни се и други работи за да се успее во оваа област !

Kajgana Shop

На врв Bottom