ЈСП - случки, прашања, дискусии

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А сеа сериозно, размислуваат ли од ЈСП дека може да се случи глупости, некоја тепачка и да фрлат дете од горе? Ама сериозен сум, сфашта се дешаваат во автобусиве.

W

Werther

Гостин
А сеа сериозно, размислуваат ли од ЈСП дека може да се случи глупости, некоја тепачка и да фрлат дете од горе? Ама сериозен сум, сфашта се дешаваат во автобусиве.
Незнам дали си забележал, но понекогаш во 2ка сабајле стои обезбедување.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
се изнасмеав..иначе babsy ме си требала да платиш..си требала со нив до крајност да идеш..зашто само у бус се силни..надвор од бус се кријат по ќошиња

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има некој бус што носи од Лептокарија до Државна болница? Како ми е најоптимално да одам?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Денес конечно си фатив место и тоа се качив од битпазар :icon_mrgr: :icon_lol:
Една баба 20 метри претрча за да се качи во автобусот.
Дојде до мене и ми вика: те молам ај стани баба да седни ја болат колената. :pos: А не ја болат кога трча а и беше со 10 ќеси од пазар. :facepalm:

A

Avenger99

Гостин
Влегувам во 15ка и се качувам горе и викам на една жена слободно е местото?И таа ме ваѓа месечна мислеше контрола сум:pos:.Цело време после тоа ми се извинуваше :D

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Него да прашам на неколку пати сум ги чул контролориве како прават филм дека со нив во автобусот имало и инспектори кои се тука за да ги контролирале нив и ете као мораш да платиш,не дека било до нив ама имало инцпекција.
Некој кој е запознаен да каже дали држи муабетов или уште една финта им е за да измолкнат од наивните 200 денара?
[

Kajgana Shop

На врв Bottom