ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
А сеа сериозно, размислуваат ли од ЈСП дека може да се случи глупости, некоја тепачка и да фрлат дете од горе? Ама сериозен сум, сфашта се дешаваат во автобусиве.

А сеа сериозно, размислуваат ли од ЈСП дека може да се случи глупости, некоја тепачка и да фрлат дете од горе? Ама сериозен сум, сфашта се дешаваат во автобусиве.
Незнам дали си забележал, но понекогаш во 2ка сабајле стои обезбедување.

се изнасмеав..иначе babsy ме си требала да платиш..си требала со нив до крајност да идеш..зашто само у бус се силни..надвор од бус се кријат по ќошиња

Има некој бус што носи од Лептокарија до Државна болница? Како ми е најоптимално да одам?

Денес конечно си фатив место и тоа се качив од битпазар :icon_mrgr: :icon_lol:
Една баба 20 метри претрча за да се качи во автобусот.
Дојде до мене и ми вика: те молам ај стани баба да седни ја болат колената. :pos: А не ја болат кога трча а и беше со 10 ќеси од пазар. :facepalm:

Влегувам во 15ка и се качувам горе и викам на една жена слободно е местото?И таа ме ваѓа месечна мислеше контрола сум:pos:.Цело време после тоа ми се извинуваше :D

Него да прашам на неколку пати сум ги чул контролориве како прават филм дека со нив во автобусот имало и инспектори кои се тука за да ги контролирале нив и ете као мораш да платиш,не дека било до нив ама имало инцпекција.
Некој кој е запознаен да каже дали држи муабетов или уште една финта им е за да измолкнат од наивните 200 денара?
[

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom