ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
229784_10200390854988472_1658428865_n.jpg

Еби се!
автоматски 4 седишта фатила :pos::pos:
нозете колку и се чисти, па ги ставила на седиште и после кога ќе замине оди седни да те видам. ќе ти се сосмрдат и фармерки и се, не дај боже нови да ти е :гомце:

автоматски 4 седишта фатила :pos::pos:
нозете колку и се чисти, па ги ставила на седиште и после кога ќе замине оди седни да те видам. ќе ти се сосмрдат и фармерки и се, не дај боже нови да ти е :гомце:
Ако се точни информациите, после сликава ги замила со вода у сред автобус...

Што се чудите, топло е и секој гледа да се снајде како знае и умее:P :icon_lol:

Се враќам у ноќна 2ка сеа, и едни копиљаци сакаа да влезат во автобусот шверц али контролата ги сопре. И поради тоа почнаа да маваат со камења во автобус. Никогаш не сум сакал толку многу да искршам од ќотек некое дете.

Липсав внатре едни џупци ко дојдоа си пушет цигари, ко локомотива чадет и чадот директно во мене -.-
една дебела ко се пикна сосе торби ме згмечи. -.-:mad:
:pos::pos::pos:

Ко бев Скопје еднашка се возев, абе корнит смрдит не се стојт.
Липсав внатре едни џупци ко дојдоа си пушет цигари, ко локомотива чадет и чадот директно во мене -.-то не се дишит внатре. Па барем да зачистет малку аман.
Друга случка знам внатре немаше место кај да прдниш сите се напикале една дебела ко се пикна сосе торби ме згмечи. -.-:mad:
У таква гужва и боље да немат место да прдниш
Мртви ќе имат :icon_mrgr:

Сериозно, земал столче од дома и седнал пред врата?

Од кога си го направив точакот, фала богу се немам качено во бус скоро два месеци. Не ги гледам овие чудни појави. Последен пат ме погоди постапката на една глупава кокошка, која не сакаше да стане од место онаму каде е предвидено место за инвалидите. Проба да се оправда со муабетот дека била преморена и попуштиле вените цел ден на работа на нога стоела. Мислам дека како никогаш до сега сите што беа во автобус сакаа да ја линчуваат. Толку се поцрвене и се препоти што и падна незгодно и бараше да се симне на сред улица. На првата автобуска станица испари од бус како Болт на 100 метри. Овој менталитет на овој народ тешко дека во скоро време ќе се поправи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom