Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Си има Мартин ок фризура не знам зошто сам си го набил тој комплекс. Мартин побарај совет и од Stef Bachatero он подобро ги разбира овие работи од нас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас мислев да не го викаме Стефинаторот за ваква ситна работа, затоа и го предложив Сусаро како некое решение за прва фаза.Си има Мартин ок фризура не знам зошто сам си го набил тој комплекс. Мартин побарај совет и од Stef Bachatero он подобро ги разбира овие работи од нас.

Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
![]()

) само немој да биде како Ленард од Биг Банг кога сакаше да гледа рагби со друштвото на женска му, поима си немаше за правилата и ги учеше на памет па тропаше глупости.
(Шала Луки, знам дека прифаќаш на твоја сметка) 

ne go lazi deteto , ne ke izigrava kanarinec![]()
Фризурата е ок според мене не го прави геј ни канаринец.Ova za Gay Parade li go spremas?

decko , ti se molamФризурата е ок според мене не го прави геј ни канаринец.
Тоа се фризури за 2013 год а ние што сме назад со модата тоа е друго веќе. Поубава е од онаа напрвена како еж со една рака гел и кратка коса како на затвореник.![]()
koja moda , koi bakraci
башка не се ебе со јазик
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
26 години погрешно го гледаш женскиот родМене сепак сеуште ми треба врска дури и на овие години , ама за жал ниедна девојка нема да ме сака. Девојките неќат типци што се мирни и повлечени а и изгледот не ми е нешто јака страна![]()
Не ме јеби, 50-60 корпи?Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
![]()
Боље ти е кратка коса.Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
![]()