Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Нема повратна вредност, највреден достапен играч за Гасол е Барњани. Гасол повеќе вреди во тимот.

Море сега ко шо му е качена вредноста на пазарот . . .
Не гледам играч што би го заменил, едноставно Гасол е од непроценлива вредност за тимов. Е сеа јасно е дека од следната сезона па натака и годинките ќе го јадат, може и исправно е ова што го велиш, али со оглед на неписменоста на Џим Бас боље нека остане Пау, сега за сега.

Момци морам да бидам искрен. Кеиф ми е што ќе играме со САС ама сепак се разочарав што ЛА завршија на 7мо место.

Планот беше 8мо место и станување прв тим што како 8ми земал титула! ;)

Момци морам да бидам искрен. Кеиф ми е што ќе играме со САС ама сепак се разочарав што ЛА завршија на 7мо место.

Кога со спомна ова, дали има некаде да видиме кој најниско пласиран тим има освоено?:vozbud:

Се кладев со другар уште на почетокот кој ќе освои, не би ми пречело и како седми да зееме :)

Двајт неможеше да добие поидеална прилика да се докаже.
Ту би ор нот ту би.
Не треба втора шанса. Втори шанси се за лузери.

Незнам што очекувате од бркот. Нема виздом во него.
Да се врати Неш, и тактика Шундо. Сигурен сум дека ќе покажат поголем резултат ако им рече клавајте кошеви.
Повеќе верувам во искуството на играчиве во тимов, него во принстоните, триаголниците, ган ин 7 секодс нападите на Д'Антони. Ипак он треба да почне од почеток.. Basketball coaching for dummies and moustache

За пренос нешто ми спомнаа денеска дека ќе не давале, ама не ми е сигурна информацијава..

Тешки да истуркат до 27ми да играат

Уствари 4та ке биди таа, my bad
Ее ај сега не биди толку скептик ебаго оптимисти сме сите и гледаме дека кога мора да победат тоа и го прават :D

Како се „цедеше“ Мамбата
2013-04-17-kobe_mpg.jpg

Абе нема што повеќе да се објаснува, кој бил спортист знае. Или кој прати спорт и се разбира од повреди знае. Што сакаат нека објавуваат странските портали џабе е, се е тоа замачкување на очите на луѓето. Се знае која е причината за повредата на Коби.

We celebrate 12 years of marriage today. This pic is the day I asked @ladyvb24 for her number 11/28/99. Thru the ups and downs she has been my love and best friend. 20 and 17 yrs old when we met, we have actually grown up together. A true honor and a blessing. Ti Amo Queen Mamba :-)
562334_10151574390560419_64507997_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom