Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам играч што би го заменил, едноставно Гасол е од непроценлива вредност за тимов. Е сеа јасно е дека од следната сезона па натака и годинките ќе го јадат, може и исправно е ова што го велиш, али со оглед на неписменоста на Џим Бас боље нека остане Пау, сега за сега.Море сега ко шо му е качена вредноста на пазарот . . .
Кога со спомна ова, дали има некаде да видиме кој најниско пласиран тим има освоено?Момци морам да бидам искрен. Кеиф ми е што ќе играме со САС ама сепак се разочарав што ЛА завршија на 7мо место.
Планот беше 8мо место и станување прв тим што како 8ми земал титула!![]()
Се кладев со другар уште на почетокот кој ќе освои, не би ми пречело и како седми да зеемеМомци морам да бидам искрен. Кеиф ми е што ќе играме со САС ама сепак се разочарав што ЛА завршија на 7мо место.
Планот беше 8мо место и станување прв тим што како 8ми земал титула!![]()
Sport Klub
VI STE IZABRALI
Prvi prenos NBA Play-offa: San Antonio - L.A. Lakers, subota 27. april (04:30).
- Kako play-off bude odmicao, biće sve više prenosa na našim kanalima, samim tim, i vi ćete moći da birate koji meč želite da gledate. Vaš Sport Klub
https://www.facebook.com/sportklub?ref=stream&hc_location=stream
Само зошто на 27ми дури ќе даваат?
Ее ај сега не биди толку скептик ебаго оптимисти сме сите и гледаме дека кога мора да победат тоа и го праватТешки да истуркат до 27ми да играат
Уствари 4та ке биди таа, my bad
Како се „цедеше“ Мамбата
![]()
Морници ми поминуваат ког и да го гледамНе знам дали постои боље видео на Youtube...