Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
лелееееееееееееееееееееееее 3 - 2 ибракадабрааааааааааааааааа каква утакмица !!!!!!!!!!!! стварно се најдобри !!!!!!!!!!!!!!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalal pobedivme ibra 3 min. 2 gola toa go moze samo 1brahimovic

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe zverovi se deckite nema so. Maniche bese soliden ko za prva utakmica i 55 min igra da se uigra pa ke bide odlicen. A za Zlatan nema potreba da praime muabet tipot e zver neviden bez dilema. Site so mrazat sakaat da go imaat u tim pa im e krivo so ne im e u tim. Cambiasso bese super spored mene alal da mu e dobro izigra. Se na se dobra utakmica so dobar rezultat i duri 5 gola.

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Vidovte li koga mu ripna Zlatan na Macini posle posledniot gol aj neka mu e so sreka jubilejot!

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
neka ne go brisat postov ali u momentov bi mu go pu..l na Ibra mi donese 1500 denara:D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
toa e karakter na golema ekipa ........... dokraj nema labavoooooooooo

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
У јееееее :))))))
Скоро како Интер - Сампдорија (3-2). Златко играчиште!
Сега малку да се спуштиме на земја. Игравме без врска, а богами и Парма играше одлично. Покажаа како треба да се игра со фаворит и немаше да биде незаслужено ако земеа бод или три. За малку ќе го направеа првенството поинтересно.
Ова беше мало отрезнување за играчите, треба да се игра максимално против сите. Важно е дека се добро се заврши.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Среќа или не, важно зедовме 3 бода.
Forza Inter, forza Nerazzurri!

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Ај честита да ни е победата...
Злате играчиште...

Интер форца

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
abe sreka nevidena se via inter ama penalot ne mase vrska

Ja не го видов Коуто да се буни или било кој друг од Парма , топката го удри прво у глава , факат , али после и у рака го закачи , со оглед дека беше удар кон празен гол у вакви ситуации се свири пенал али немораше и да го исклучуе со оглед дека беше сепак ненамерно а и не беше директен ударот со рака , топката прво у глава го закачи ( значи веке и беше сменет правецот и идеше кон корнер линијата) .
Интер победија без игра , али коа ке ми текне Милан денес како победи или Реал , тоа е , таков е фудбалот , не победува секогаш подобриот .
Погледни го Ибра како изигра цела утакмица а на крај си упиша два гола у листа . . . . . сурово сурово , Gande Ibra , Grande Inter !!!!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ja не го видов Коуто да се буни или било кој друг од Парма , топката го удри прво у глава , факат , али после и у рака го закачи , со оглед дека беше удар кон празен гол у вакви ситуации се свири пенал али немораше и да го исклучуе со оглед дека беше сепак ненамерно а и не беше директен ударот со рака , топката прво у глава го закачи ( значи веке и беше сменет правецот и идеше кон корнер линијата) .
Интер победија без игра , али коа ке ми текне Милан денес како победи или Реал , тоа е , таков е фудбалот , не победува секогаш подобриот .
Погледни го Ибра како изигра цела утакмица а на крај си упиша два гола у листа . . . . . сурово сурово , Gande Ibra , Grande Inter !!!!
Никој не се бунеше?
Ти текнува дека две минути не можеја да го изведат пеналот оти неможеше да се ослободи судијата од нив.
Ти текнува дека тренерот на Парма беше исклучен?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Никој не се бунеше?
Ти текнува дека две минути не можеја да го изведат пеналот оти неможеше да се ослободи судијата од нив.
Ти текнува дека тренерот на Парма беше исклучен?
Тренерот на Парма клоцаше столчиња на клупата и цел натпревар беше максимално нервозен. Нормално во такви ситуации е на крај да изреагира повеќе од дозволеното и да го пратат на ладење во соблекувална. Играчите се бунеле за пеналот. А кога не се бунат, и на најчисти пенали реагираат идиотите. Коуто беше посмирен од сите. Тоа ти кажува нешто?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Може некој да ми каже колку пенали им се досудени на Интер сезонава...во Сериа А и во ЛШ ?
Чисто информаивно, да знам наредно коло да уплатам дека ке има пенал на натпреварот (Удиензе-Интер наредно коло) па и јас да видам аир од Интер малце. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom