abe sreka nevidena se via inter ama penalot ne mase vrska
Никој не се бунеше?Ja не го видов Коуто да се буни или било кој друг од Парма , топката го удри прво у глава , факат , али после и у рака го закачи , со оглед дека беше удар кон празен гол у вакви ситуации се свири пенал али немораше и да го исклучуе со оглед дека беше сепак ненамерно а и не беше директен ударот со рака , топката прво у глава го закачи ( значи веке и беше сменет правецот и идеше кон корнер линијата) .
Интер победија без игра , али коа ке ми текне Милан денес како победи или Реал , тоа е , таков е фудбалот , не победува секогаш подобриот .
Погледни го Ибра како изигра цела утакмица а на крај си упиша два гола у листа . . . . . сурово сурово , Gande Ibra , Grande Inter !!!!
Мене 4000neka ne go brisat postov ali u momentov bi mu go pu..l na Ibra mi donese 1500 denara![]()
Тренерот на Парма клоцаше столчиња на клупата и цел натпревар беше максимално нервозен. Нормално во такви ситуации е на крај да изреагира повеќе од дозволеното и да го пратат на ладење во соблекувална. Играчите се бунеле за пеналот. А кога не се бунат, и на најчисти пенали реагираат идиотите. Коуто беше посмирен од сите. Тоа ти кажува нешто?Никој не се бунеше?
Ти текнува дека две минути не можеја да го изведат пеналот оти неможеше да се ослободи судијата од нив.
Ти текнува дека тренерот на Парма беше исклучен?
Мене Интер 1000 ми донесеМене 4000
Уште интер и барса ги чекав ;-)