Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Се ближи лето а со него доаѓаат и шпекулациите. So it begins...

1. Гарај поврзан со враќање во Реал летово.
2. Наводно Варан препорачал некој играч со француско потекло на Перез. Се шпекулираат Нианг од Милан, Погба од Јувентус и Кондогбиа од Севиља.
3. Мурињо и покрај се, се решил да остане во Реал уште една сезона, јавуваат англиските весници.
4. И за на крај, трансферот на Кавани во Реал е 99% завршен.
Некако Бејл и Фалкао ги снема од радарот, ваљда не даваат голови повеќе па не се доволно интересни за шпекулирање. :свиркам:

5. Касиљас во Арсенал :LOL:
Спортските медии се стварно отидени у пм ... :|

Сите за лопез,рамос,кедира,роналдо....
А ПИПА КАЈ ВИ Е ? Се враќа во форма чоеко :vozbud: (y)
iskreno pipita imase edna dobra sezona vo real, nikogas ne mi se svigal kako igrac znae da dade golovi na poslabite timovi vo spanija ama koga protiv barca ili vo ls nekako go nema... i benzema ne e na visoko nivo bas takov igrac mu treba na real nekoj kako Falcao mozebi

IS и ARE, мислам дека треба да знае кога треба да се употребуваат, сепак да не продолжувам за неписменоста на девојката на Роналдо да се потсетиме на една од најголемите легенди кои играле во Реал Мадрид. :vozbud:

--- надополнето: 17 април 2013 во 21:39 ---

IS и ARE, мислам дека треба да знае кога треба да се употребуваат, сепак да не продолжувам за неписменоста на девојката на Роналдо да се потсетиме на една од најголемите легенди кои играле во Реал Мадрид. :vozbud:

--- надополнето: 17 април 2013 во 21:39 ---
Ѕвер !

532717_543866908989373_299483096_n.jpg

:icon_lol:

Па позната е, цел свет ја слуша, мислим срамота е да прави такви граматички грешки иако не и е мајчин јазик, сепак збориме за англискиот

Вие цел живот тука живеете не научивте да зборувате без граматички грешки, а за неа што 3 пати месечно го употребува англискиот било срамота да прави граматички грешки.

Нигде ни се заканив, ни направив нешто што би ме окарактеризирало како бедес.
Само пишав нешто што го имам приметено, поправи ме ако не сум во право, а не со вакви слики без поента да бегаш од темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom