- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 499
- Поени од реакции
- 381
Ако е тоа стварно за нов неотпакуван...земај го, ич не му ја мисли...мое мислење(да не се попали некој ајфончија )
Ако е тоа стварно за нов неотпакуван...земај го, ич не му ја мисли...мое мислење(да не се попали некој ајфончија )
Ако стварно за 14 можеш да го земеш тогаш не му ја размислувај многу многу,зимај. Мада малце тешко ми е да поверувам дека за само 14.000 можеш неодпакуван HTC One X да земеш. Провери да не те моткаат нешто,доколку се е legit ондак блазесити.некој со htc one x , и дали вреди телефончево .. ми се пружа можност да го земам со 50 % попуст ново неотпаковано !!!!
лапај го
Пробај првин со друг полнач,не брзај...а ако телефонот не можеш да го вклучиш и кога е на полнач тогаш прилично сум сигурен дека е до полначот...со мала резерва за софтверот.А ако е до батеријата каде да купам батерија за тој телефон(Nokia N9) и како ќе ја сменам кога овие телефони се запечатени, не се ко оние постарите генерации, едино на сервис, сам не пробувам да го отворам и да му мењам батерија ... колку кошта нова батерија за овој телефон ?!
А што може да му биде на софтверот ... добар си беше телефонот во секој поглед, едино ова сега што не се полни батеријата и што кога ќе го уклучиш телефонот после хх минути полнење за 2-3 секунди веднаш самиот се исклучува !Пробај првин со друг полнач,не брзај...а ако телефонот не можеш да го вклучиш и кога е на полнач тогаш прилично сум сигурен дека е до полначот...со мала резерва за софтверот.
Без да пробаш со друг полнач може да си праиме муабет до сабајлеА што може да му биде на софтверот ... добар си беше телефонот во секој поглед, едино ова сега што не се полни батеријата и што кога ќе го уклучиш телефонот после хх минути полнење за 2-3 секунди веднаш самиот се исклучува !
Е сега незнам дали има врска тоа што овој тип на адаптер е малку помал/потесен, а штеќерот е од оние класичните(пошироки) па малку е лабаво вклучен адаптерот ...
ОК но не познавам никого што има таков полнач за таа марка телефони ЈБГ, едино да го купам па да пробам ...Без да пробаш со друг полнач може да си праиме муабет до сабајле
Не е воопшто лош,го користам више 3 ипол месеца,мака нема.Едино батеријата малце јебе не држи многу али како и секој смартфон.Ако не го чепкаш многу два-три дена(мој рекорд е 3 дена и 15 саата ) а со многу активно користење ден-ден иполДа си прашам. Типото толку е лош телефон? На gsm arena воопшто не го фалат. Има ли енкој искуства со овој телефон?
Однеси го во Нокиа сервис центарот во ТЦ Бисер(позади него на први спрат во старииот дел на трговскиот карши Тинекс) ќе ти го проверат веднаш и нема ништо да ти земаат (ако е до полначот).ОК но не познавам никого што има таков полнач за таа марка телефони ЈБГ, едино да го купам па да пробам ...
Како се вклучува телефонот? Имаш копче Power кое го држиш подолго.Глупаво прашање, али како се вклучуваат Samsung Galaxy S3 Mini ?
Не бе, жими се.Како се вклучува телефонот? Имаш копче Power кое го држиш подолго.
Ваљда не не' тролаш...
Горе десно имаш он оф копчеНе бе, жими се.
Од страната е.. Ама не била полна батеријата, затоа ме зезаше.. Во ред е сега.Горе десно имаш он оф копче