Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има 4Ѕ за таа цена, само не е неверлок, изгледа x-sim. И krale продаваше ако не се лажам. Мое мислење за таа цена iPhone 4 е висока, пре би 4Ѕ.IPHONE 4G 32 GB NEVERLOCK 280 € дали вреди за парите и некој предлог до кај 17 000 ден
super ako ima 4s za taa cena kaj da e za edno 10 dena ke se zema nesto pa ako ima 4s za tie pariИма 4Ѕ за таа цена, само не е неверлок, изгледа x-sim. И krale продаваше ако не се лажам. Мое мислење за таа цена iPhone 4 е висока, пре би 4Ѕ.
super ako ima 4s za taa cena kaj da e za edno 10 dena ke se zema nesto pa ako ima 4s za tie pari![]()
Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
--- надополнето: 17 април 2013 во 12:43 ---
Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред![]()
ТипотоАј ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
--- надополнето: 17 април 2013 во 12:43 ---
Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред![]()
Не инсталирај никаква програма за да ти трае батеријата подолго,погодена е Arc S со батерија,ќе ти држи сигурно ден и пол до два,и не ти треба никаков антивирус.извини да ве прашам имам sony ericcson xperia arc s што програма да инсталирам за да ми трае батеријата подолго и дали треба да инсталирам антивирус
Не инсталирај никаква програма за да ти трае батеријата подолго,погодена е Arc S со батерија,ќе ти држи сигурно ден и пол до два,и не ти треба никаков антивирус.[/quote
па гледам некои тука имат пишано некопи адванс таск манагер и некои таск килер или не се потребни
Не се потребни,го кочат телефонот само,имав и јас инсталирано и го избришав,не помага ништо,верувај
Зафаќаат повеќе рам меморија(512 има Arc S) и цело време ги стопираат апликациите,не го кочат којзнае колку али и не му се потребни такви апликации..kazi mi kako go kocat?