Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
5973-default-m.jpg

„Битно се гради.“

Хехехех кои педеришта,само не знам со кој образ се бунеа и со тие од Пустец и од кој знае кои дупки донесени не можеа да тепаат.Они и покрај цела прљава игра на крај изгубија,со кој образ се бунат не ми е јасно.

Вака од една страна одложуваат да постават уште 300 гомна на плоштадот и ако се случи да изгубат по 3 пат.Од друга страна рачунаат дека центарци нема да бидат веќе толку мотивирани да излезат,а они со закани и притисоци се можно и шуто и сакато да мобилизираат па да тепаат.

Белорусија,Македонија,Северна Кореа.....најдете ги сличностите....

Еве и во Парис има вртелешка во центарот на градот. За оние што се чудат каде го имало ова. Инаку мојот став е дека не и е таму место на вртелешката.
Kaminesky-Blog-Paris-Eiffel-tower-and-Carousel-1.jpg

5051786873_94e82bcdc0_z.jpg

Има и Ајфелова кула. Да ја ископираме и неа?

Има и Ајфелова кула. Да ја ископираме и неа?
Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.

Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.

Тебе некој друг те заебал.
Со оглед на тоа дека бесрамно ископираа триумфална порта, не би се изненадила и еден ден Ајфелова кула да видам. Ај се надевам дека НЕКАТ и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка и ќе видиш 1249879834 срања на едно место надополнети со вртелешка.

Во право си за вртелешката ти само потенцираш дека тоа го имало и таму но гледаш до каде е дојден антагонизмот, веќе што и да се стави ќе биде банално, независно дали е корисно или не, значи мора да се признае дека се претерува во некои работи.

Јас и понатаму се уште сакам да бидам објективен за целава работа, но со секоја нова глупост толеранцијата ми попушта.

Прво, утврдивме дека апсолутно не му е местото на овој рингишпил каде што е поставен. Цената платена за истото е превисока. Па и да ставеа рингишпил на соодветно место, да беше малце пограндиозен да кажам, ова личи прилично аматерски..

А ова со прегласувањето е ниско, ниско, пониско не може. Ама правдата ќе победи, ПАК!

Друже ако вакви вртелешки се светска пракса, I don't want to live on this Planet anymore. Баталете политика гледајте од естетски аспект, барем таква е темата. Кич е премал збор за ова. Замисли сега и тркало и уште 3-4 брода...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom