Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино

„Битно се гради.“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве и во Парис има вртелешка во центарот на градот. За оние што се чудат каде го имало ова. Инаку мојот став е дека не и е таму место на вртелешката.
![]()
![]()
Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.Има и Ајфелова кула. Да ја ископираме и неа?
Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.
Во право си за вртелешката ти само потенцираш дека тоа го имало и таму но гледаш до каде е дојден антагонизмот, веќе што и да се стави ќе биде банално, независно дали е корисно или не, значи мора да се признае дека се претерува во некои работи.Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.
Еј ме заеба. Не зборам тука за Ајфелова кула туку за една мочана вртелешка. Ај некат може и ти ќе прошеташ по повеќе градови низ Европа и Америка па ќе видиш каде се има вртелешки , и дали Македонија копира некој или тоа станува светска пракса. А споредбата Вртелешката и Ајфеловата кула ти е небо земја. не знам дали треба да ви нацртам не се согласувам со тоа таму да се прави вртелешка . но дека не е непозната пракса во центар на Град или кај битно место да се прави вртелешка.