Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам кој е модератор тука ама вие со тоа кој тим ви водел кој ве заебал и незнам ти кој К У Р, мислам ви типуваат и серете. Дај нека се среди еднаш засекогаш!
Тип на денот ли е или кој ве заеба на денот е ? имате жалби и поплаки оти таму не отварате!!!
преку таквоето

100 пати речено,ете нека почнат со јавна опомена,ако не му иди умот нека има бан од тема и чао на фб да се жали

пријавувајте лошо мислење и зошто - Peja989 почна да си ја брка работата како треба (y)

Ајмо базела:drk:

Aлмагро - Иснер + (23.5)
Робредо - Андерсон + (22.5)
Квитова - Винчи 1 хенд. (-3.5)
6.1 коеф.

Па јас најпрвин пред да почнам да пишувам на ова тема го прочитав првиот пост али видов дека никој не го почитува и затоа и јас почнав која ме заеба ова она.

Незнам кој е модератор тука ама вие со тоа кој тим ви водел кој ве заебал и незнам ти кој К У Р, мислам ви типуваат и серете. Дај нека се среди еднаш засекогаш!
Тип на денот ли е или кој ве заеба на денот е ? имате жалби и поплаки оти таму не отварате!!!
преку таквоето
Во последно време се среди темата и има поке квалитет од пред неколку месеци коа беше ама баш башибузук и не само жалење овде молитви и МАГИИ имат на секоја страна уште малку евангелија ке почнат да пишат на темава.Јас се воздржав да коментирам токму пред тебе за членот со Херенвен па за 1.25 коеф толку голема возбуда ако го фака на коефициент 3,00 којзнае шо ке бидит

Tromso-Sanednes 3+ 1.75
Rops-Marienhamn T1 2+ 2.15
Odense-Aalborg GG 1.65
Augsburg-Eintracht F GG3+ 2.45
Gaziantep-Kayserispor GG 1.65
Kecskemeti-Ujpest 3+ 1.75
Uplata 50 denari dobivka 2196
Реков дека нема да играм повеќе спортска но денеска бев со другари излезен и влегоа во кладилница па пуштив едно и јас колку да видам што е како е.
--- надополнето: 14 април 2013 во 15:06 ---
Tromso-Sanednes 3+ 1.75
Rops-Marienhamn T1 2+ 2.15
Odense-Aalborg GG 1.65
Augsburg-Eintracht F GG3+ 2.45
Gaziantep-Kayserispor GG 1.65
Kecskemeti-Ujpest 3+ 1.75
Uplata 50 denari dobivka 2196
Реков дека нема да играм повеќе спортска но денеска бев со другари излезен и влегоа во кладилница па пуштив едно и јас колку да видам што е како е.

Шо мислите за Мешков Брест - Металург 2ка? 1.60 коеф.

Прво - Металург со мислите е веќе во наредната недела и мечот со Киелце. Повредени им се Миркуловски и Марковски. Да беше финале така и така, ама трето или четврто место на крајот мислам дека ништо не им менува

Второ - Мене лично посигурен ми е Вардар и мислам дека ќе ги отворат хрватите како паштета. Јас нив би ги играл. Си јаа бранат титулата, плус играат 'дома' ;)

(21:00) Билбао - Реал Мадрид 2 (1.50)
- Не го даваат Реал второто место така лесно, така да според мене подарок е коефициентов од кладилнициве.
(17:00) Лион - Тулуз 1 (1.90)
- Редно време е Лион да испаднат од кризата и да победат, со евентуална победа доаѓаат на трето место квалификации за ЛШ но се доближуваат и на Марсеј за евентуално ако завршат 2ро да одат директно ЛШ. На другата страна овие бодови на Тулуз не му значат а и изгледа дека 2 сезони наназад играат 3/3 за Лион при што денеска би требало да дојде кец..
(16:30) ПСВ - Ајакс ГГ (1.45)
- Очекувам тука масакр натпревар со многу голови, жолти картони па и црвени.. директна борба за првото место и двата тима даваат многу голови така да мислам тука лесно ќе влезе ГГ, за похрабрите може тука да играат и ГГ3+/4+ итн.
(16:00) Металург - Силекс 1 (1.30)
- Според она што го кажуваат кај Металург големи пари се фрлаат за бонуси кај играчите со цел да бидат шампиони оваа година, реално и квалитетот е на нивна страна така да би требало лесно да влезе единица оваа денеска.
(16:00) Работнички - Брегалница 2 (3.65)
Последнава одам на „изненадување“ бидејки гледам според меѓусебните се чини дека двата тима соработуваат, плус на Работнички не му требаат многу бодовиве знаејки дека до 3то немаат шанси а од друга страна Брегалница со победа денеска би ја зацврстиле 8мата позиција која е место погоре од онаа која игра плејаут.. а и знаејки ги нашиве тимови не би пропуштиле ваков коефициент за 2ка па да си искешираат пари во странски кладилници така да одам јас тука на поголем „ризик“ 2ка.

Коефициент е 19.6

преку таквоето

Се е тоа во ред. Секаде има „паметни“ што не ги почитуваат правилата ама јас како модератор на подфорум фудбал ретко, ептен ретко ја отварам темава зошто не се коцкам и не би можел да знам дали нешто не е во ред, дали се пишува четива или се кажуваат утакмици. Затоа, ве молам, копче пријави имате на секое мислење, слободно користете го затоа што не сме ние модераторите должни да кампуваме на форумов.

Се разбира, немојте да не злоупотребувате :)

Fenerbahche-Eskisehirspor -1 @1.65
KuPs-MyPa x-1 @5-15
Уплата 120 Можна добивка 1020
Fenerbahche-1 @1.65
Anderlecht-1 @1.65
atl.madrid-1 @1.40
Tromso-1 @1.45
Erciyesspor-1 @1.55
Lyon-1 @1.90
Ath Bilbao-2 @1.50
Уплата 40
Можна добивка 970
Нешто ако ви се допага испратете ова се моите денешни тикети.

Некои типови од мене :

Венеција - Касерта , Касерта +6,5 @ 1.90 - мислам дека треба да е потесна утакмица ова , Касерта влезе во форма додека Венеција падна , плус директен дуел за 8мтата позиција која носи плејоф.

Ст. Луис - Чикаго , Чикаго x2 @ 1.51 - одличен коеф според мене за двојна шанса , Чикаго го има еден од најдобрите тимови во лигата , додека Ст,Луис нешто не штима при крајот на сезоната.

коеф : 2,86 уплата : 300тче

(y)

Утре го сменваме лидерот во мак. првенство:
Турново - Дрита - 1
Металург - Силекс - 1
Работнички - Брегалница - 1Х

2,04
Свири мајсторее :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom