Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
нема утка уплакајте
милвоки- поени на полувреме
клиперс +поени на полувреме
бостон +поени на полувреме
феникс +поени на полувреме
200 ден=2300
да не ме свати некој погрешно не е за цела утакмица поените туку за наведените екипи

Ова брат некој извор или твој предлози :) ?

Валеренга-Стромгодсет 0-2 беше 13-та мин и ја пишам следен гол Валеренга и светнува 0-3 ц-ц-ц кој фејл сум значи :tapp:

(19:30) Вардар - Пелистер X-1 (4.10)

Стави пари-земи пари :coffee:

Breda - Nijmegen 1-2 @ 35
Касно ви ја кажвам ама уште не е почната ако имат некој акаунд на страниве за онлине мојт да пробат, ја купивме утакмицава 20 евра ни бараше чоекот, колку е сигурна не знам јас со 100че ја изиграв.

Ајде минута молчење за кретените како мене што паднаа денес на Ливерпул. Се гадам од самиот себе, од цел билтен јас за Ливерпул се фатив, за ништо не се борат, башка се најскапаниот тим на светот од кладилничарски аспект, а и реков дека нема да ги играм и пак ги изиграв. И тоа на две ливчиња ме тртнаа, на едното 2ка на другото т2 2+.

Burton - Plymouth - 1 @ 1.90 1:0
Rotheram - Fleetwood - 1 @ 1.95 2:1
Ferencvaros - Siofoko - 1 @ 1.25 4:2

Заедно коефициент: 4,63

Ако ви треба за утре пак ваков коефициент за убава уплата, пишете, лајкнете, што да е...

Breda - Nijmegen 1-2 @ 35
Касно ви ја кажвам ама уште не е почната ако имат некој акаунд на страниве за онлине мојт да пробат, ја купивме утакмицава 20 евра ни бараше чоекот, колку е сигурна не знам јас со 100че ја изиграв.
Ако знаеше ти некој сигурен пресврт ќе ти требаа моите 20евра???????
Не си ги давајте парите џабе ако ти каже некој беспари ај да пробаш нешто ама ем да платиш ем да изгубиш не иде.

Се моли Хераклес да дај гол :D
--- надополнето: 13 април 2013 во 21:18 ---
Се моли Хераклес да дај гол :D

Знаете ли по кој пат сезонава ПСЖ изиграа Х-2 (Х-1) ?
Јас знам. 345903445743098750345

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom