Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо толку висок има за Тотенхнем 2 @ 2.80?
Ја сврзав со Лацио 1 @ 1.90 и Бенфика ГГ @ 1.55
--- надополнето: 11 април 2013 во 18:49 ---
20:45 Guiseley - Altrincham 2-1 ; GG3+ @ 30.00 ; 2.15
Kој сака нека проба!

Зашо толку висок има за Тотенхнем 2 @ 2.80?
Ја сврзав со Лацио 1 @ 1.90 и Бенфика ГГ @ 1.55
--- надополнето: 11 април 2013 во 18:49 ---
20:45 Guiseley - Altrincham 2-1 ; GG3+ @ 30.00 ; 2.15
Kој сака нека проба!
Не си ја гледал првата утакмица Тотенхем-Базел.... многу слаба игра на Тотенхем среќа што извадија нерешен резултат, очекувам Базел да победи со 2 разлика ако играат исто добро како претходната.

Totenhem e klasa za Bazel... samo strav mi e da ne igraat so vtor sostav da se cuvaat za u PL za plasman za u LS, ako igraat so pun sostav 100% sum siguren deka ke gi zgazat.

Totenhem e klasa za Bazel... samo strav mi e da ne igraat so vtor sostav da se cuvaat za u PL za plasman za u LS, ako igraat so pun sostav 100% sum siguren deka ke gi zgazat.
Бејл е повреден и не би требало да игра мислим се враќа викендов.... исто и Дефо.

5 гола Рубин еј :eek: некој тука ја типуваше 0-2, ццц како може бе вакви тотално контра работи да се случуваат, јас ја имав на пример Х-1 ама мораше 2-1 да влези мораше....:tapp:

Лацио 1 (похрабрите 1 во 1)
Њукасл 1 частат обложувалнициве со коефициентот.

Њукасл 1 частат обложувалнициве со коефициентот.

Не би рекол, Њукасл имаат доста отсуства на играчи Колочини, Тиоте, Сантон, Дебучи, Гоуфан а и Тејлор е неизвесен така да максимум што може да извадат е X мада поголеми се шансите за чиста двојка според мене :)

Не си ја гледал првата утакмица Тотенхем-Базел.... многу слаба игра на Тотенхем среќа што извадија нерешен резултат, очекувам Базел да победи со 2 разлика ако играат исто добро како претходната.
Што збориш бе....

Не би рекол, Њукасл имаат доста отсуства на играчи Колочини, Тиоте, Сантон, Дебучи, Гоуфан а и Тејлор е неизвесен така да максимум што може да извадат е X мада поголеми се шансите за чиста двојка според мене :)
И јас мислам исто, кое частење со коеф бе....Х-2 ми е во системот, мислам ќе биде ко Јувентус вчера, демек се трудат да дадат први гол, после оп 0-1 по тиква...па 0-2 уште еден и ај со здравје.
А кога веќе го спомнав Јувентус, време е да си го сменам аватарот :D

Потопо Да не знајш ват да фак се дешава со времево во Хјустон? Што е како е? Од најавените 3 дуели од 19.00 само еден е почнат.

GG mislam deka e najrelano za taa utakmica, ama ima mal koeficient 1.55... Njukasal ke napagaat celo vreme da dadat gol i realno bi bilo da dadat 1-2 gola, motiv plus domashniot teren, a Benfika ke saka da dade eden za dopolnitelno mu ja otezni situacijata a so toa da si obezbedat siguren plasman..

Потопо Да не знајш ват да фак се дешава со времево во Хјустон? Што е како е? Од најавените 3 дуели од 19.00 само еден е почнат.
Не знам а и не ми е логично. Кај заостануваат со распоредот поради одложените мечеви вчера па уште и не почнуваат сите на време... Не знам што е работата, еве Карлович и Вилијамс го играат својот меч за Вердаско и тој другиот меч што требаше да почне од 19:00 не се почнати.
П.с. Ме прееба таа Пир, да и го пирне црнец ццц.

Пази шо посакуваш можи да ти се исполни :P Јас ќе одиграм еден систем, кога не оди нека не оди, па шо ќе дај господ то.
Ја чачнав јас ЦСКА-Лудогорец Х-Х, ми ја кажаа 0-2 гола јас ја лупнав X-X xixi

basel-totenham gg 1.55
barsa-pao+3 1 1.42
lazio-fener 1(aziski)1,3
na 15 evra=42.9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom