Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тотенхем да се пласира,Бенфика 2 азиски хендикеп,Пеер:D ,Клизан,Швартцман,Алунд,Жиралдо,Барселона.:noze:

12:30 Фенербахче - ВакифБанк Турк Телеком 1 (+2,5сета) 1,70
еден сет ке земаат барем не се до толку скапани
WKxfEPw.gif

Lazio-Fenerbahce X
Rubin-Chelsea ppx
Basel-Tottenham 2
VKUPNA KVOTA MOZZART 17,57.

Барса-Панатинаикос 1 Хен
Чикаго - Њу Јорк 2 Хен
Голден Стејт - Оклахома + 201 кош
:)

Guiseley - Altrincham -
Halifax - Corby -

Тикет 1:
ГГ4+
ГГ4+

Тикет 2 :
ГГ пп
ГГ пп

Сингл Двете 7+ и 2/1

Па и јас ја чекам да тепаат,ама сеуште не даваат гол.
Да се надеваме дека ке дадат во финишот
Дали гледаш, дали гледаш...а се замешав јас одма трилер сценарија се случија...0-1 84-та, па 1-1 85-та, па уште и црвен и ништо, па со куро в уста....:P

Дали гледаш, дали гледаш...а се замешав јас одма трилер сценарија се случија...0-1 84-та, па 1-1 85-та, па уште и црвен и ништо, па со куро в уста....:P
Тоа е,ми ја кажаа ко божем местена,но ништо.
За вечер Вердаско-1
Иснер-1
Алмагро-1
Барса-1
На 1500 и ако ова не испадне отидов во банкрот.

Ама ни го забиберија Јувентуууус, браво шатори, челзи од кој отпадна бе, хахаха и јас на кој пари давам 200 евра, цц да се здрави и живи гродиг од предходниот ден шо уште не влегов во минус.
Денес.
Базел - ГГ
Пао - 2хен.
Нба двете двојки комбо.
--- надополнето: 11 април 2013 во 16:14 ---
абе и ЛАЦИО кец шо сака нека биде! фЕНЕР нема шанси да даде гол, рома едвај еден од пенал дадоа! Кец бе кец или ќе си го пушам!

Ама ни го забиберија Јувентуууус, браво шатори, челзи од кој отпадна бе, хахаха и јас на кој пари давам 200 евра, цц да се здрави и живи гродиг од предходниот ден шо уште не влегов во минус.
Денес.
Базел - ГГ
Пао - 2хен.
Нба двете двојки комбо.
--- надополнето: 11 април 2013 во 16:14 ---
абе и ЛАЦИО кец шо сака нека биде! фЕНЕР нема шанси да даде гол, рома едвај еден од пенал дадоа! Кец бе кец или ќе си го пушам!
Пази шо посакуваш можи да ти се исполни :P Јас ќе одиграм еден систем, кога не оди нека не оди, па шо ќе дај господ то.

Денес одиграв вака:
Пир-Крајбас 20.5+ 1.95
Вердаско-Рамирез- 1 1.30
Одесник-Фелдер- 1 1.30
Барселона-Пао- 1 1.30
Квитова HG1(5.5) 1.70
На 500 има добивка 3600 и кусур, али осеќам ќе ме тртне Пир-Крајбас, претходните две пред неа испаднаа плуски, оваа могуче е минус да тера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom