Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОООО еве пукна интер. Со игрите шо му ги видов во италијанското резултатов не ме чуди ич. Ако сакаат да напрат нешто нека се средват совреме.

Нанчими! Осеќам дека преку таквото веќе му е на Морати.
Бај бај, Нанчими!

Тимот е добар.
Не чини Манчини. Се надевам побрзо ќе го снема од тимот за да може... да тргне.

Џабе е да велиме дека проблем е неиграњето на Матераци, Бурдисо, Маикон, Кордоба и Киву. Одбраната прими еден гол. Останатиот дел од тимот: не направи акција, не покажа ништо што личеше на акција. Не е поради грешките на фудбалерите, тие не правеа толку многу грешки, проблемот е што не можеа да се прочитаат еден со друг... не делуваа уиграно, без идеја.... е тоа е работата на Манчини

ОООО еве пукна интер. Со игрите шо му ги видов во италијанското резултатов не ме чуди ич. Ако сакаат да напрат нешто нека се средват совреме.
Ај ти гледај си го твојот тим можеби догодина ке играте во ЛШ

А за Интер катастрофа Манчини врска нема па и најскап тренер подобро ке игра Интер без тренер

Ако не беше Жулио Цезар ке беше многу полошо можеше да бидат не 1 туку 4-5 гола и ке сме оделе на титула успех ке биде и ако ги поминеме групите

Муринњо наскоро ке го видиме во интер ке видите

Stvarno neka mu gi mavnat klocite na Mancini mene najmnogu me nervira so go igra onaj DEDONO FIGO a namesto Crespo mi go igra Cruz dajte so e ova
a Chivu jas neznam so go cuva na klupa

Манчини сам нема да го напушти Интер бидејки е во Интер за пари и да оди Интер во Б тој нема да даде оставка единствен начин е да го отпуштат а тогаш интер ке е 20 милиони во дупака што значи дека Морати ке го трпи уште многу

Сетете се само како Манчини го потпиша новиот договор со уценување и одолжување на преговорите еден Делио Роси зема 400 илјади а нашиот 5 +3 милиони бонуси најмногу во цел свет

Гледајте што направи Мурињо според мене најдобар тренер си подаде оставка не се интересира за пари туку за чес
Најдобро за Интер е Манчини да си оди а да дојде Мурињо може да направиме трампа

Но сепак мислам дека Манчини ке остане оваа сезона што значи Интер нема да освои ништо

Е сега можете да го земете Мурињо :)

Манчини е само за на бесилка, а како што гледам Морати не е многу бистар штом го чува уште Манчини :)

Ајде ти дај му отказ, али плати ги тие 20мил...и +дади пари за нов договор со друг тренер :jaj:

Изјава на Морати

``Манчини нема никаква вина за поразот играчите биле криви не ја спровеле старашната тактика на Манчини``

Не знам што да кажам утната трансфер политика се купува таму кај што не треба а на средина уште ке ни игра Дакур

Оваа година ке се нервираме со Манчини :nesum:

Не е ни време ни место, али дали го видовте голот на Deivid? Не е нормален, Пипо стајл. :)

Интервју со Морати доцна ноќеска...

Дали си изненаден со заминувањето од Челзи на Мурињо?
- Прв пат слушам за ова... да изненаден сум...
Веќе се слушаат гласини за чудни можности...
- Не, не, не...

Хелоу Мистер Мурињо, Морати ис колинг.
Are you interested..

Е овој разговор денес да се оствари ќе бидам најсреќниот човек на светот.:pipi:

За утакмицата не должам со анализи пошто и нема што да се анализира. Бог беше добар и ни го испрати Ж. Цезар иначе ќе јадевме петарда и така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom