Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Што асалну управу имамо.. куртон до куртона.

DLGvXSA.jpg

И ја очекуеше навивачко дерби покрај оној на терен, убаво е да се види све тој ама џабе, не им се плаќав казне ваљда :D Без разлику на тој што не гостуев Фемили, Кумани ќе направив магију на трибине за да идемо на победу! ;)
--- надополнето: 5 април 2013 во 11:07 ---
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=16231

Прв коментар, дечко има право.

Па не е ваљда да си се надаја дека ке се одржуе куде нас?!Све тој кошта,плус сала ни е старовремска,не е ништо реновирано у њума,иако да бесмо организатори,имаше право да се надамо на подвиг,овакој немамо никакве шансе.

Штета што е сала под концесију... :(
Сала на економску има боље услови :icon_lol:

Не шала на страну на колко време е земена сала под концесију. Очигледно тежак криминалац тј што гу е земаја... ништо не улажа а лупа кеш од термини и карте.

Дополнителна мотивација за кошаркари ако ништо друго :pos:

Појасни малко:icon_mrgr:

Мое информацие гласив,дека Луковиќ сакаја да поднесе оставку,као Циц одамна не им исплатија плате.

Појасни малко:icon_mrgr:

Мое информацие гласив,дека Луковиќ сакаја да поднесе оставку,као Циц одамна не им исплатија плате.

Незнам зашто овој ич не ме изненадуе...сс Цица на чело, можда наредну сезону ќе бидемо КК Башкими :D

Абе не се заебавајте,чаршиски муабети ми правите туј :facepalm:,стандарни су си плате у клуб,што се вика преко ноќ се наваѓав паре,рукометари су тија кои трпив на сметку на кошаркари.Да се навратимо на утакмицу,па ја не памту задњи пут наши играчи кд су направиле отворену позицију за шут,Станимировиќ :facepalm::facepalm:,па добро бе Љубисаве што видиш у њега цела публика га пцуе да му ебу мајку,Влатче за њега е Леброн Џејмс!Тој е тој видесмо ичера Ице колко фали да дефа,страшан беше у одбрану Ице,стизаше на сви стране покриваше много,овакој плашу се дека 0-10 у суперлигу не ни бега...

Абе не се заебавајте,чаршиски муабети ми правите туј :facepalm:,стандарни су си плате у клуб,што се вика преко ноќ се наваѓав паре,рукометари су тија кои трпив на сметку на кошаркари.Да се навратимо на утакмицу,па ја не памту задњи пут наши играчи кд су направиле отворену позицију за шут,Станимировиќ :facepalm::facepalm:,па добро бе Љубисаве што видиш у њега цела публика га пцуе да му ебу мајку,Влатче за њега е Леброн Џејмс!Тој е тој видесмо ичера Ице колко фали да дефа,страшан беше у одбрану Ице,стизаше на сви стране покриваше много,овакој плашу се дека 0-10 у суперлигу не ни бега...

Да играше Димчевски, ќе тепасмо, па дури и МЗТ можда ќе паднеше. Тешко без њега много, дури и офанзивно кд не му иде у одбрану е стандардно добар. Издувамо се малце повише овуј сезону, на три фронта добри резултати, плус овај повреда, Станимир не е Коби и тој е тој...треба чистка бе, чистка, пола тим да се намава и да се донесев за солидни паре квалитетни играчи...али што збору џабе кд гарант за наредну сезону едн-двоица од кључни играчи ќе си идев, ќе се земев просеци или нереализирани потенцијали и ќе се гурамо колко толко па, док не ву скурчи на управу и не га распаднев тим, ваљда после наредну сезону...како и увек.

Не виду освен Уроша кој ке си иде,сви остануев на управу е да одлучи.Кико,Мишо,Виларов,Диневски,Петровски,Мико си идев сигурно Аце и Димчевски имав договор на још по 1 сезону,црнац може да се задржи,Влатче исто.
Значи на позицију број 1 сакаја би следеќу сезону да ги имамо:
Костоски,Јане Петровски,Маце мал
На 2ку:
Димчевски,Марко Симоновски
3ка:Инграм,Влатче
4ка:Микиќ,Јаневски(Калањ)
5ка:Урош(ако може да остане),а ако не Бојан Трајовски и друг центар.
За тога 12ога играча нека одлучи управа,еве нека остане и Станимировиќ ама да не га виду у 1 тим! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom