Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Управа шиткачи... у кур нека иде. Џабе се потресују и надам на навивачко дерби.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
И ја очекуеше навивачко дерби покрај оној на терен, убаво е да се види све тој ама џабе, не им се плаќав казне ваљда :D Без разлику на тој што не гостуев Фемили, Кумани ќе направив магију на трибине за да идемо на победу! ;)
--- надополнето: 5 април 2013 во 11:07 ---
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=16231

Прв коментар, дечко има право.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Па не е ваљда да си се надаја дека ке се одржуе куде нас?!Све тој кошта,плус сала ни е старовремска,не е ништо реновирано у њума,иако да бесмо организатори,имаше право да се надамо на подвиг,овакој немамо никакве шансе.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Штета што е сала под концесију... :(
Сала на економску има боље услови :icon_lol:

Не шала на страну на колко време е земена сала под концесију. Очигледно тежак криминалац тј што гу е земаја... ништо не улажа а лупа кеш од термини и карте.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Дополнителна мотивација за кошаркари ако ништо друго :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде доста е. Наредну годину сс татка на град у АБА лигу :pos:

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Појасни малко:icon_mrgr:

Мое информацие гласив,дека Луковиќ сакаја да поднесе оставку,као Циц одамна не им исплатија плате.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Појасни малко:icon_mrgr:

Мое информацие гласив,дека Луковиќ сакаја да поднесе оставку,као Циц одамна не им исплатија плате.
Незнам зашто овој ич не ме изненадуе...сс Цица на чело, можда наредну сезону ќе бидемо КК Башкими :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Абе не се заебавајте,чаршиски муабети ми правите туј :facepalm:,стандарни су си плате у клуб,што се вика преко ноќ се наваѓав паре,рукометари су тија кои трпив на сметку на кошаркари.Да се навратимо на утакмицу,па ја не памту задњи пут наши играчи кд су направиле отворену позицију за шут,Станимировиќ :facepalm::facepalm:,па добро бе Љубисаве што видиш у њега цела публика га пцуе да му ебу мајку,Влатче за њега е Леброн Џејмс!Тој е тој видесмо ичера Ице колко фали да дефа,страшан беше у одбрану Ице,стизаше на сви стране покриваше много,овакој плашу се дека 0-10 у суперлигу не ни бега...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Лоша ситуација знам,само да го прашам пријателот,
Drettica ,во што се кладевме?:D
Коњаникот Сабја е сведок...да знаеш.:icon_mrgr:
П.С
Нема да имате 0-10 ама сте осакатени со повредата на Иве.
:)

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Абе не се заебавајте,чаршиски муабети ми правите туј :facepalm:,стандарни су си плате у клуб,што се вика преко ноќ се наваѓав паре,рукометари су тија кои трпив на сметку на кошаркари.Да се навратимо на утакмицу,па ја не памту задњи пут наши играчи кд су направиле отворену позицију за шут,Станимировиќ :facepalm::facepalm:,па добро бе Љубисаве што видиш у њега цела публика га пцуе да му ебу мајку,Влатче за њега е Леброн Џејмс!Тој е тој видесмо ичера Ице колко фали да дефа,страшан беше у одбрану Ице,стизаше на сви стране покриваше много,овакој плашу се дека 0-10 у суперлигу не ни бега...
Да играше Димчевски, ќе тепасмо, па дури и МЗТ можда ќе паднеше. Тешко без њега много, дури и офанзивно кд не му иде у одбрану е стандардно добар. Издувамо се малце повише овуј сезону, на три фронта добри резултати, плус овај повреда, Станимир не е Коби и тој е тој...треба чистка бе, чистка, пола тим да се намава и да се донесев за солидни паре квалитетни играчи...али што збору џабе кд гарант за наредну сезону едн-двоица од кључни играчи ќе си идев, ќе се земев просеци или нереализирани потенцијали и ќе се гурамо колко толко па, док не ву скурчи на управу и не га распаднев тим, ваљда после наредну сезону...како и увек.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Не виду освен Уроша кој ке си иде,сви остануев на управу е да одлучи.Кико,Мишо,Виларов,Диневски,Петровски,Мико си идев сигурно Аце и Димчевски имав договор на још по 1 сезону,црнац може да се задржи,Влатче исто.
Значи на позицију број 1 сакаја би следеќу сезону да ги имамо:
Костоски,Јане Петровски,Маце мал
На 2ку:
Димчевски,Марко Симоновски
3ка:Инграм,Влатче
4ка:Микиќ,Јаневски(Калањ)
5ка:Урош(ако може да остане),а ако не Бојан Трајовски и друг центар.
За тога 12ога играча нека одлучи управа,еве нека остане и Станимировиќ ама да не га виду у 1 тим! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom