Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
22:00 Barcelona - Inter Milan
пријателска

Ко го видов резултатов останав со отворена уста.Ама се утешив ко видов дека со втор тим играт Интер.
Inter (4-3-1-2): Toldo; Burdisso, Rivas, Chivu, Cesar; Pelј, Cambiasso, Solari; Jimenez; Crespo, Adriano.
Subs:Alfonso, Fatic, Filippini, Esposito, Filkor, Maaroufi, Pedrelli, Recoba, Balotelli.

Ама не е оправдување ова!:kesa: БРУКА!:kesa:

Тепачи техничари 5-0 :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:ајде сега за да ја заокружиме целината да го земеме единствениот тепач од Барса Мота

Abe sto vi e gajle ako izgubite! 5-0 e no vidite oni so koj tim igraat, a vidite vie so ko igrate! Ic da ne vi e gajle!

Важно Деко на крај го облече дресот на Интер.

abe neznam so se zapnavte Inter deka so vtora postava igral, pa Barca koj i da go klaj seedno e!Site se za vo prva postava

абе добро си ги чуваа играчите Интер за во СЕРИА А а Бурдисо мора да направи кавга

Ај една анализа да удрам:pipi:

WOOOOOOOOOOOOW!!!!

Навистина не знам од каде да почнам...
Ајде вака одиме од резултатот, кој уствари и не значи многу. Ова го велам бидејќи ако сакаше Барселона можеше да ни стави и 10 гола. ДА ДА 10 гола, звучи многу нели? Па зборуваме за Интер, актуелен првак на Италија. После ќе кажам збор два и за интер. Значи според мене една од најубавите утакмици кои сум ги гледал. Просто ова беше сон на секој фудбалски фанатик... игра, акции, дриблинзи, голови. Барса конечно почна да наликува на онаа Барселона која ја знаеме. Барса каде се се случува во дел од секундата, Барса во која секој играч може сам да го реши натпреварот. ИСКРЕНО не бев изненаден од Туре, но сепак како изигра... секоја чест. Ме мрзи сега да го барам постот кога ви го опишував како следиот Виеира а вие го тврдевте спротивното. ПРЕКРАСНО издание на туре, царуваше со средината, не го помина нити еден фудбалер на Интер, а плус имаше една асистенција и ЛУДНИЦА гол. Просто му ја скина мрежата на Толдо од 30тина метри. Другите голови не беа нешто посебно, но сепак Барселона не форсираше, играше за навивачите играше за око.
Навистина не верувам дека со вакво издание секоја недела дека
ќе постои тим кој би бил БЛИСКУ до Барселона. Младинците
потпомогнати од искуството ќе стигнат далеку, многу далеку...
Туре, Меси, Бојан Кркич, Дос Сантош тоа се звезди на кои ќе се
потпира Барселона во следните 10тина години, играчи кои ќе го претставуваат костурот на овој тим. Па дури и по некоја случајност Манчини да застани на кормилото на каталонскиот клуб, не верувам дека ќе успее да го упропасти ова.:pos:

Валдез, Пујол, Милито, Абидал, Замброта, Туре, Иниеста и фантастичната четворка: Роналдињо, Меси, Анри, Ето...СТРАВ И ТРЕПЕТ ЗА ЦЕЛА ЕВРОПА. Едноставно, фантастично, тим за респект, тим од кој сите ќе се плашат, тим кој ќе ја покори Европа!!!

Ајде нешто и за Интер, т.е. само еден збор би го опишал ова: КАТАСТРОФА!
Не знам што е потажно, тоа што имаме играчи во прв тим кои не заслужуваат да бидат ни во резерви(Цезар, Адриано...), дали
тоа што нема никаква хармонија во тимот, или пак катастрофа кадарот што го имаме: 10 одбрамбени играчи а 5 од среден ред, и 6 НАПАЃАЧИ! Или пак се е до нашиот ГЕНИЕ, тренерот МАНЧИНИ. Пак изненади со својата тактика и постави целосно погрешна формација, која во текот на натпреварот уште толку ја упропастуваше. На 4-0 го става 4тиот голман, за да примиме уште некој гол плус, нормално па да има на што да се вади кај Морати... И така само маки и маки...(се додека го имаме на клупата, а нема да биди за долго бидејќи ова ќе продолжи и во домашното првенство, па кога тогаш ќе има откази:pipi:)

Ј:)vAn

Значи да се надоврзам...

Не барајте кривци за овој пораз. Треба да сме среќни со 5 гола! Озбилно, пошто ќе треба да се навикниме. Слиќно нешто ќе не чека и во првенството ако не се сфати сериозно од работата. Прво да си заминат играчите кои не заслужуваат да го носат сино-црниот дрес, второ играчите кои играат да го даваат својот максимум а не сите стоеја в место вкопани, и трето, последно ПОД ИТНО да се смени Манчини, то е то.

Ако сакате петиција да пополнуваме за смена на дрвото јавете ми се, а сега одам да барам автограм од Ј. Туре.:pipi:

abe neznam so se zapnavte Inter deka so vtora postava igral, pa Barca koj i da go klaj seedno e!Site se za vo prva postava
Да те поправам... на крајот Интер беше со овој тим:
Alfonso, Burdisso, Fatic, Rivas, Filippini, Esposito, Filkor, Cambiasso, Maaroufi, Pedrelli, Balotelli.

Далеку е овој тим и од втора потстава. Младинците. (извини Камби што те направив млад)

Важно Деко на крај го облече дресот на Интер.
Морам да најдам слика... посебно беше јако Меси кај што му се смееше дека носи дрес од Интер :pos2:

Како и да е....
interjl0.gif

ajde, ajde, ne kukajte...mozebi i ke imavte nekoja sansa.....ako, barca ne igrase tolku mmmmmmmmmmm FANTASTICNO:vozbud:

Јове не знам што се лутиш на нападот Адријано допре две топки цел натпревар Креспо ни една.

Друго ме нервира мене додека Барса зема играчи како Туре кој за мене е подобар од Виера бидејки има и офанзивни карактеристики видофте каков шут има

А Интер се интересира од играчи како Макелеле Емерсон Мота Мареска Хименес

Видете го средниот ред на Барса да не знаеш од кој да се браниш сите знаат да шутираат да подадат топка а Интер средниот ред знаат само да одземат топка а после што со неа?????????

Значи како прво наместо да земавме некој како Кварезма,Нани,Туре ние Киву кој денес беше нај катастрофа најлош од сите Ривас барем еден не му помина топка помина но играч не

Како да дава нападот голови кога две топки стигнаа до него цел натпревар а Барса направи 100 шанси

Глупа трнанасфер политика наместо Киву и Суазо 100 пати ке беше подобро на пример Кварезма и Деко Туре или Насри

Да те поправам... на крајот Интер беше со овој тим:
Alfonso, Burdisso, Fatic, Rivas, Filippini, Esposito, Filkor, Cambiasso, Maaroufi, Pedrelli, Balotelli.
Интер на почетокот во игра ги имаше и Толдо , Креспо , Адриано(наркоманче) и Киву значи не е баш некој слаб тим

Се е објаснето, ама ајде уште еднаш ќе кажам.

Едвај чекам АдриАНО, да си замини. Играч штом нема желба да игра за тимот нема потреба да седи на клупа и да ствара проблеми. Еден спринт не направи, кривец е за 2 гол... тој му ја подаде на Туре - па Дос Сантош - па гол!:)

Креспо не ни прими топка пошто немаше кој да му ја сервира. Едино Солари играше и тоа на ПОГРЕШна позиција. УСТВАРИ цела формација беше грешна, па јас да бидам тренер онака нема да ги поставам. Две одбрана СТАТИЧНИ само стојат ПИУНИ! и напад отсечен целосно т.е. примаат топки ама само ако стигни дегажманот на голманот до нив. И тоа е игра:? Па бетер од Џуве се направивме.

Едноставно нели, ако продолжи БЕЛОГЛАВИОТ ОРЕЛ да прави вакви глупости, фаќам чартер лет за Милано, од аеродром фаќам такси за Апиано Џентиле и одам и го пукам..... 9 times:pipi:

Интер на почетокот во игра ги имаше и Толдо , Креспо , Адриано(наркоманче) и Киву значи не е баш некој слаб тим
Сепак и тие се од втор тим!

Толдо = Цезар
Креспо = Суазо
Адриано = Ибрахимович
Киву (ако игра како денес) гарант нема да е прв тим.

Мачнини мораше да излезе со втор тим, дека и со прв мораше да загуби(не толку многу али пак)...сепак Барса е организатор и денеска имаше 2 повода за триумф: смрта на Nicolau Casaus(легендата на Барса) и Antonio Puerta.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom