Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Следниот пат ќе носат нови дресови(со вентилатори), нова технологија. После кој ќе му биди крив...?

Како и да е не ме изнервира, убо излезе... ама Манчестер ме падна за 5000 fuck!

Абе секогаш наоѓа оправдување.. Добро бе поголем идиот не може да биде.. На милан не му беше жешко со Џенова!? Јас мислам треба Манчони да си се прегледа.. погрешни апчиња пија..

E готово толку беше трпението ми пукна! Не издржувам веќе! Јове дојди со мене во Милано утре јас да му препишам други апчиња! Терапија со апчиња не му делуваат, јас имам друг метод! Јове, брат ти ќе го држиш да не мрда а јас ќе му шприцнам една туба ПУР пена
и готово ќе го решиме проблемот! Пиши ми на мсн кога си слободен!

Можеме да се збогуваме со Адриано. До утре вечер е интераш после... who knows?

Денеска т.е. утрово, имало состанок помеѓу главниот за трансфери Ориали и агентот на Адриано. Интер инсистирал Адри да се пушти на позајмица НО Адриано(јас сепак мислам агентот) не прифатил/е. Цитирам:
''Adriano vuole restare all'Inter o altrimenti essere ceduto a titolo definitivo"

Или Интер или трансфер...

Значи Адри, БРАВО! Фала за 2005 година, фала за се.

Нова шпекулација, откако потпишавме со Пеле за 2 милиони, сега следен е еден играч на Барса и тоа не било кој туку . . . . :pipi:

А да заборавив, деновиве Морати одбил понуда од 30 милиони евра за Маикон(колку за информација :)). Едино нешто што ме израдува утрово, сепак ќе биде новиот Кафу(го покажа тоа во Интер и во репрезентација), па според мене е подобар од Д. Алвес. Затоа и не треба да чуди сумата од 30 м. евра.

каде ќе иде АДРИАНО (кој клубови се заинтересирани) ? ? ?

За Маикон: Real и Челзи, Реал доставил понуда од 30м евра. Челзи се откажале откако го купија Бељети.

За Адри речи кој не е заинтересиран. Читај малце 1/2 страни наназад.

Најзагреани се Манчестер Сити и Реал Мадрид, па следат Челзи, Валенсија, Манчестер Јунајтед...

ИНТЕР БЕ.....аххх бе ИНТЕР...аххх бе манчини да те е*ам...
ако не го игра Адри следната утакмица тогаш дефинитивно ке го продават...леееее ејјј...џабе вака...ако ојт адри...ке ми се еби филм...
суазо е за второ полувреме...брз е,таман за ко ке влезе свеж ке ги претрча сите...ама суазо е далеку од голем играч...адри е ѕвер,сеа ми кажа на мсн,цитирам:"Urim,I think I'm a beast SMIZ".

edit:za site koj ne znaat so znaci SMIZ
SMIZ=:pipi:

Имаме нов 4 голман. Enrico Alfonso од Киево и ќе биде фудбалер на интер во следниве 5 години.
98244.jpg
лепотан(кинг конг:))

ИНТЕР БЕ.....аххх бе ИНТЕР...аххх бе манчини да те е*ам...
ако не го игра Адри следната утакмица тогаш дефинитивно ке го продават...леееее ејјј...џабе вака...ако ојт адри...ке ми се еби филм...
суазо е за второ полувреме...брз е,таман за ко ке влезе свеж ке ги претрча сите...ама суазо е далеку од голем играч...адри е ѕвер,сеа ми кажа на мсн,цитирам:"Urim,I think I'm a beast SMIZ".

edit:za site koj ne znaat so znaci SMIZ
SMIZ=:pipi:

Dude that guy is over/past/finito.... capisci? Сигурен сум дека дури ти го пишеше бил издрогован :pipi:*

*she is copyrighted(Any content reproduced will not be used for marketing purposes or sold/transferred to third-parties for marketing purposes.) Во превод ЌЕ ТЕ ТУЖАМ! :pos:

98280-500.jpg

Еве го Пеле бе да се надеваме дека ке не изненади пријатно

Mnogu me izraduva ova!! Ovoj spored toa sto go slusnav, igra na ista pozicija kade sto Mancini go forsira Figo (AMC)! INTEResen poteg od Mancini kupi mlad igrac, da se nadevame deka ke gi skine site!!

Пеле бил забележан од скаутите на Интер на младинското првенство во Канада

Еве како го пречекале пеле на тренинг

Ибра уште шамар да му залепи
98293-480.jpg

98294-480.jpg

98295.jpg

98314-480.jpg

видео никој нема...штета...се надевам Димитар има некое видео...he always has.

Пеле бил забележан од скаутите на Интер на младинското првенство во Канада

Еве како го пречекале пеле на тренинг

Ибра уште шамар да му залепи
98293-480.jpg

98294-480.jpg

98295.jpg

98314-480.jpg

Па знае дека за 2 сезони ќе му го земе местото!!!!

'Dumped' Adriano Feeling Betrayed By Inter
Adriano is still struggling to come to grips with the fact that he has been so unceremoniously transfer-listed by Inter.
Па и треба да се чувствува предаден! Само тој, Занети и Матераци ги сметам за играчи кои играат од срце за Интер!! Тука убаво си пишува дека Интер "заборави" дека кога беше во врвот тој ги одби Милан и Реал Мадрид, и како му враќаат - со ТРАНСФЕР!?!? Јас стварно не го сваќам овој Интер и Манчини!

Adriano Update: Will Inter Hammer Out A Deal?
Over the next three days the future of Inter's Brazilian striker Adriano may be resolved - and he could yet be heading for the English Premier League...
Како и да заврши ова јас застанувам на страната на Адриано!

Димитар: Нареден пат преведувај ЦЕЛОСНО а не само делумно! :)
Parma And Lazio Fighting For Adriano
Lazio coach Delio Rossi and Parma counterpart Domenico Di Carlo are both interested in Adriano's situation at Inter Milan.
Не треба ни таму, ни таму да оди! Треба да си остане тука! Тука му е местото! Ако треба некој да се брка, нека го бркаат копилето Манчини!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom