СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Изглеа ти сакаш да се пофалиш ама вртиш од околу :icon_lol:
Олесни си ја душата, пошо ако не се пофалиш дека си ебел исто ко да не си ебел :pipi:
Хахахаххахаха...... :pos:

Не!
Не се фалам.
Јас, само, онака, да дадам шанса на другите :X3:

..после 2 недели. Прерасна тесна убавина. Со исклучен форплеј. God it was hot. :pipi:

Раката ми се укочи.
хитно преземи нешто,или ако не знаеш еве некој лек,не ја оставај така,
1.
Ако е укочена само шаката и прстите со зглобот,тогаш правец покрај некој канал и со гола рака(таа што ти е укочена)нишајќи ја врз врвовите од копривите,истите „мавајги“и кинејки ги.Може и на исти начин со исти движења,со какви и дошло укочувањето. Укоченоста ќе попушти после 2-3 третман. Еден третмнан да трае 45 минути.
Од ова ќе имаш и финансиска корист - китка коприви е 10 денари. Собери ги.
2.
Ако е укочена во лактот,ќе земеш од бабини-деветини,листови од кактус и ќе го истолчеш-(ИСТ“ЧКАШ,само листот во ваган а не одново трубата,но на исти начин) така ИСТ“ЧКАНА смеса ќе ја врзеш со марама околу лактот. За три дена ќе ти се откочи.
3.
Ако е укочена во рамото и скоро цела неподвижна,тука лекот му е само да ја завиткаш во тазе кожа. Е сега сум слишал дека најевикасно било со кожинка од кур на Мариовско магаре,а под пазуви пак да го оставиш одраниот телескоп, но бидеиќи и тие ги нема сега освен во золошка,добро би дошло и јагнешка кожа кој ќе ги има во изобилство овој месец поради празниците. Ај со лесно да поминеш.
---------------------------------
П.С. - заборавив да ти спомнам ова се од искуство на дедо ти го кажувам кој ја имаше истата мака на млади години,и ако не постапев вака,ќе поминеше во хронична болест.

Јас пак собирам кондоми,после употреба ги мијам од двете страни и ги оставам да се сушат...Сакам да направам добар чатал во иднина...Инаку за една недела собрав 4...Доста ли се?

Јас пак собирам кондоми,после употреба ги мијам од двете страни и ги оставам да се сушат...Сакам да направам добар чатал во иднина...Инаку за една недела собрав 4...Доста ли се?
Зависи од кај ги собираш кондомите дал ги вадиш од Ку_от или од Газ_т.
Ако е од второто... многу е бе....

Зависи од кај ги собираш кондомите дал ги вадиш од Ку_от или од Газ_т.
Ако е од второто... многу е бе....
Епа знам дека е многу,ама досега само вагинално...Добро и орално ама без кондом се разбира...

////

сабајлечки :cool:

Аман бре сите на целибат...инаку јас синоќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom