Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Го пишав за 200 ама немам пари се мислам дали да позејмам да го уплатам ? 890 е добивка...
attachment.php
Што мислите ?

Не го копираj од Феjсбук, не излегува сликата каj нас. Стави го на imgur.com

Едно прашање само ?
Зашто ги играш овие со по 1.05 коеф коа за ништо не ти дигаат добивка ?
Се двумоев, ама не го ни уплатив ливчето ми почна Литекс... Ај конкретно да ти одговорам на прашањето, не сум ги играл никогаш испод 1.15 ама некако изнервиран сум од ова спортскава и викам мора да фатам... Уштее онаа во неделана Бела Виста 1-2 кога ме заеба, а ја сврзав со Галата 2-1 ме фати некој малер невиден... Вчера само Барса кошарка и тоа тепаа на продолжение :confused: Како и да е во право си па од се оваа одговорот лежи во тоа што уште 1.05 трба да ме заебе и тоа и тие да тепаат на продолженија па да се откажам од спортска :D

Петар Р.
Реал-Макаби- 1 1.35 , а може и +152.5. И двете екипи ги имаат едни од најдобрите напади во Евролигата, Реал е прв во категоријата најмалку загубени топки по натпревар, а Макаби е втор. Двата тима имаат страшни атлети на центарските позиции, кај Реал тоа е Слотер, а кај Макаби Шон Џејмс така да може да очекуваме доста поени од втора шанса, а и доста брза игра со многу тројки.
Цска-Каха - 1 1.15, а може и минус оваа.
Олимпијакос-Ефес H2(-6.5) , мислам дека Олимпијакос нема така лесно да помине со Ефес, имаат доста солиден тим Ефес годинава. Според мене оваа серија ќе биде најнеизвесна.
Јас ја пишав 1 хен Реал на полувреме да води со 4, заедно со Барса ГГ3+, Јуве ГГ и Лацио дава 2 гола. Исто пробав и едно со точни резултати, пошто нели то е фора сега :D 3-1 за Барса и 1-1 другава, за 20 носи 910 :P

(20:45) Јувентус - Баерн М 1 (2.85)

- Многу е потценет Јувентус според мене на дешениов натпревар, Баерн кога играше дома 1.60 коефициент сега за Јувентус 2.85 ставиле кладилнициве како божем се работи за разликата во класи помеѓу тимовиве.. не очекувам вечер Баерн да форсира бидејки има добра предност и најверојатно ќе го брани резултатот така да очекувам Јувентус да ја има иницијативата и во најмала рака да победи со 1-0 а зошто да не и повеќе, не се пропушта ваков добар коефициент и да паднам не ми е жал.

Јувентус само сингл а на помала уплата ќе ги врзам заедно со Барселона (X), вчера Дортмунд на примамлив коефициент убаво испадна (а имаше огромна уплата на нив) денеска нешто слично е и со Барселона огромна уплата па чисто сумњам дека кладилниците ќе дозволат 2 такви утакмици да завршат во корист на обложувачите.. плус е тоа што Барселона прима доста голови во последно време а најверојатно и Меси нема да биде стартер вечерва така да големи се шансите за кикс тука..

Дабл 15,67
(20:45)

Јувентус - Баерн М 1 (2.85)
Барселона - ПСЖ X (5.50)

Вчера не те следев, ај да видиме денеска :D
Ираклис ме заебаа, ја имав на блог а не ја ставив тука, после неколку години го прекршив моето 1 правило: подалеку од грчишта и се заебав. Оваа мислам дека треба да влезе. Шкотска 2 и 3 лига ти се пандан на Холандија 2

Барселона-ПСЖ ГГ,3+

не гледам како онаа смешна одбрана што ја има Барселона нема да прими гол од ПСЖ во овој дуел кој рака на срце има добри офанзивни фудбалери кои знаат да го ишетаат противникот..ако Нијанг ја погоди стативата, не верувам дека Ибрахимович или лавеци ќе го сторат истото..според мене чист погодок е овај тип
да ама ако си донесат друга топка ПСЖ и со таа да играат

Барселона-ПСЖ 3-1 точен резултат
Јувентус-Баерн 1-2 точен резултат

За 50-3700

За 4ипол саати ќе биде добитно :icon_lol:

У копачка дали може на еден тикет да ги комбинирам, Жолти Картони, со прв стрелец, број на корнери, вкупно голови гг3+ итн?

Има у Спортлајф точен резултат?

Има ама неможеш да ги видиш коефициентите во билтен или на сајтот, плус за точен резултат многу поголеми коефициенти имаат моцарт за разлика од спортлајф..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom