Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Барса Х-1
Јуве 2+ второ
уплата 100 добивка 800
Колку да се има занимација :)

Мал совет, кога играш кошарки играј во Бет Сити, таму важи и продолжението. Нормално ако имаш блиску Бет Сити. :)
Немам бет сити... и јас тоа се изнервирав :( Не само за кошарка општо е најдобра... Најмногу игри има... Едно време и во Спорт Лифе важеше за кошарката така ама како што кажав едно време... Ама ме бие некој малер, се двоумев дали да ги ставам пошто во првенство многу слабо играат, али ај викам си ги сакам Барса така па ќе ги играм, а ми беше на ливче со Барса иде даље против ПСЖ, и во кладилница ми вика таа ги имаш 2 пати Барса, и викам па еднаш кошарка еднаш фудбал, и вика заебава системов нешто не може така.. И викам што било извади ја и дека Барса кошарка со супер тим ми беше фудбалов ја извади... :(
Тоа е, кога ќе фати малер тера...
--- надополнето: 10 април 2013 во 14:08 ---
нема што да се анализира еден куп играчи од првиот тим ќе играат за нив :)
Сигурно им играат од 1 тим играчи ?

Барселона ГГ3+
Јувентус ГГ3+
Партик Т1 2+
Базел ГГ
Лацио Т1 2+
Њукасл 3-5 гола

Барселона-ПСЖ ГГ,3+

не гледам како онаа смешна одбрана што ја има Барселона нема да прими гол од ПСЖ во овој дуел кој рака на срце има добри офанзивни фудбалери кои знаат да го ишетаат противникот..ако Нијанг ја погоди стативата, не верувам дека Ибрахимович или лавеци ќе го сторат истото..според мене чист погодок е овај тип

Петар Р.
Реал-Макаби- 1 1.35 , а може и +152.5. И двете екипи ги имаат едни од најдобрите напади во Евролигата, Реал е прв во категоријата најмалку загубени топки по натпревар, а Макаби е втор. Двата тима имаат страшни атлети на центарските позиции, кај Реал тоа е Слотер, а кај Макаби Шон Џејмс така да може да очекуваме доста поени од втора шанса, а и доста брза игра со многу тројки.
Цска-Каха - 1 1.15, а може и минус оваа.
Олимпијакос-Ефес H2(-6.5) , мислам дека Олимпијакос нема така лесно да помине со Ефес, имаат доста солиден тим Ефес годинава. Според мене оваа серија ќе биде најнеизвесна.

Juve Bayern gg3+ @ 2.3
The strongest - Bolivar gg3+ @ 1.9

Го пишав за 200 ама немам пари се мислам дали да позејмам да го уплатам ? 890 е добивка...
attachment.php
Што мислите ?​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom