Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Леле ќе се изедам жива не видов дека имало и поени, јас само оценката ја приметив, гледам на задачи 5ка и викам готово паднав, па и таа шо не чуваше ме напна затворај колешке затворај и толку. Како да видам сеа колку поени сум имала? :D
Иначе мене за задачите ми беше ептен кнап времето, не ни стигнав на крајот да дорешам се.
http://etest.finki.ukim.mk/users/rezultati.asp?prid=6

За задачите стварно многу малку време имаше. Немав време да ги дорешам тие што ги знам...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Го немав приметено ова со резултатите :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.727

За задачите стварно многу малку време имаше. Немав време да ги дорешам тие што ги знам...
Фала еј, сеа глеам 46 fuck yeeeeeeeaahhhhhh. :D
Абе Хуфманов код нели само го спомнавме, ни една задача немавме решено а на колоквиумот имаше 3 од него. И ме интересират дали на некој му се падна задача со перформанси, кај шо според нив одговорот беше 1000 MHz а јас и таму ко ја решавав и дома (пошо иста е од на аудиториски,само бројките беа сменати ) добив 833. Некој?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Имавме Хуфманов една задача на аудиториски, а доволно е една да решиш за да ги знаеш сите различни прашања, едноставно е.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.246
Поени од реакции
1.316

Е баш вака беше, си решавам си решавам, гледам уште 10тина минути, мене уште пола задачи недорешени, а ми остануваат две со CRC, па кај има време за 30тина минути да решиш 21 задача... А недај боже да се помислиш за некоја или пак да направиш грешка при пресметките....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Тоа теориите АОК многу лесно се поминува на етестовите само треба да си внимателен многу и да ги сфаќаш концептите ама и важно е и финтите да му ги знајш :D Уствари одма ја положив теоријата и после 3 сесии на практичното одев ко некој n00b одвај по 10 поени вадев, само колку да извадам 30 поени за да иам осумка пошто нормално има 30 услови кои мора да ги исполниш.

Член од
20 јуни 2012
Мислења
147
Поени од реакции
40
Тоа теориите АОК многу лесно се поминува на етестовите само треба да си внимателен многу и да ги сфаќаш концептите ама и важно е и финтите да му ги знајш :D .
За концептите да се знаат доволно е да се учи од слајдовите, уште да кажеш како да ги препознаеме тие финтите, многу добро ќе е. Пиши ПМ ако се стогодоверливи финти :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
За концептите да се знаат доволно е да се учи од слајдовите, уште да кажеш како да ги препознаеме тие финтите, многу добро ќе е. Пиши ПМ ако се стогодоверливи финти :)
па не сме ние црнци, та само тебе да те пм, за финтите, нека пише тука шо ако ги знаат повеќе финтите ?
Тоа теориите АОК многу лесно се поминува на етестовите само треба да си внимателен многу и да ги сфаќаш концептите ама и важно е и финтите да му ги знајш :D Уствари одма ја положив теоријата и после 3 сесии на практичното одев ко некој n00b одвај по 10 поени вадев, само колку да извадам 30 поени за да иам осумка пошто нормално има 30 услови кои мора да ги исполниш.
пиши ги финтите

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Кажи финтите бе! :icon_lol:

Мислам дека не мислите на ист вид финти. :unsure:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ау не бе такви финти и вие аман одма со такви работи да го прелажите демек системот. Финти на задачите кои се паѓаат како да се решат побрзо, прашањата секогаш се со финта некоја или има четири слични одговори и после од е-тестовите скоро истите се паѓаат на колоквиум. Имате плус база по Аок like it is so easy now

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.727
Дали некој го има Симпсоново правило заедно со доказот,да го сликне и да го сподели :D

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.727
Да,во лекцијата за плоштина е.

Член од
20 јуни 2012
Мислења
147
Поени од реакции
40
па не сме ние црнци, та само тебе да те пм, за финтите, нека пише тука шо ако ги знаат повеќе финтите ?
пиши ги финтите
Убабо си пишува во мојот пост "Пиши ПМ AKO се стогодоверливи финти" , за превенција ако случајно некој асистент наиде на форумов

Kajgana Shop

На врв Bottom