[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе го кршам мразот. Морам да спомнам, направив мали промени во рецептот, не ставив јајца, а додадов печурки, морковче и некои зачинчиња. :X3:

Ајде...

Прегледај го приврзокот 61806

Боже какво е ова непрестајно разденување и дестилација на уметноста на трпезата на AnFem ? Каква е оваа транслација на чувства, совпаѓање со сонот, агресивна стимулација на плунковидните жлезди,препишување од кујната на Монка од Френдс?

Пер, а да ја легитимираше некој чисто да не е профи ?

Јас мислам дека што и да направам, ако му дадам на Acid да го сликне, визуелно тепам гарант.

Кој го има човекот на фејсбук знае! :)
Чекаме да направиш. :P Иначе темава ви е прекрасна.

Чекајте бе макарони да купам прво ми ги изеле :mad:
И да отвориш тема за гласање, више почнаа да готват и ставаат слики :icon_lol:
AnFem и leandra од мене имате чиста 10ка, да ви се позлатат рацете :love:

И да отвориш тема за гласање, више почнаа да готват и ставаат слики :icon_lol:
AnFem и leandra од мене имате чиста 10ка, да ви се позлатат рацете :love:

Мора да се покажеме со љандрето. Да види светот дека не сме недомаќинки што трчаат по срби, а истоврмено и немаат видено кур во животот. :icon_lol:

Чекајте бе макарони да купам прво ми ги изеле :@
Хахахахаха
Домаќинлук на виделина, си го знаеме местото- кујна златна. Само што направив цело пакетче макарони и нема кучиња скитници да им дадам да јадат. Ве молам следната мерка да биде за двајца оти како читам така готвам:)

кажете ко ќе има нов натпревар - да ја пријавам мајка ми :pos:

Хахахахаха
Домаќинлук на виделина, си го знаеме местото- кујна златна. Само што направив цело пакетче макарони и нема кучиња скитници да им дадам да јадат. Ве молам следната мерка да биде за двајца оти како читам така готвам:)
Си требала да преполовиш од рецептот :icon_lol:
--- надополнето: 10 април 2013 во 10:02 ---
кажете ко ќе има нов натпревар - да ја пријавам мајка ми :pos:
За тоа се банира од тема :pos:

Дечки уште 4 дена остануваат за готвење печени макарони. До сеа зготвија и ставија слика само AnFem и leandra.
Чекаме слики :vozbud:

На ред е моето дело :)

Измени во рецептот:
1. Наместо месо - печурки
2. Наместо зејтин - маслиново масло
3. Во смесата со печурки нема црвен пипер, а има кашкавал и оригано
4. Во смесата со јајца, к. млеко и млеко има кашкавал

Малце првата ја кропнав и затемнив, другите немаат никакви ефекти :)

536222_10200183973616665_275040342_n.jpg

536222_10200183973656666_408992375_n.jpg
552720_10200183996137228_158444884_n.jpg

Да не бидам како Алачки, сама да се фалам :) Доаѓајте на дегустација дур уште има :icon_mrgr:

Ваа пумава има фат за декорација, кај иде марула со макарони, плус со ефект и се сликите бан од конкуренција:)))

Не би било лошо како што има во книжевност, да се пише во насловот што треба да се зготви, пошо човек може да се изгуби во мислењава.
Само предлог:)

Јас марула со се јадам, а само првата слика е затемнета, другите си се нормални:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom