leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Само сум љубоморна не ми замерувај се шалам.Јас марула со се јадам, а само првата слика е затемнета, другите си се нормални![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само сум љубоморна не ми замерувај се шалам.Јас марула со се јадам, а само првата слика е затемнета, другите си се нормални![]()
Добра забелешка, секоја недела ќе се менува насловот после кајгана готвачНе би било лошо како што има во книжевност, да се пише во насловот што треба да се зготви, пошо човек може да се изгуби во мислењава.
Само предлог![]()
Добро си издекорирала и зготвила Пумо, темава може и да послужи као зелена карта за мажачка/женачкаНе треба да бидеш, се курчам со макарони, чекај нешто покомплицирано да дадат......![]()
Тогаш не не ви постирам слики од мојата приготвена храна. Или ќе постирам ама под секој пост ќе напоменувам, Јас не сум за мажење!Добра забелешка, секоја недела ќе се менува насловот после кајгана готвач
--- надополнето: 11 април 2013 во 14:47 ---
Добро си издекорирала и зготвила Пумо, темава може и да послужи као зелена карта за мажачка/женачка![]()
Во чоканчето има маслиново масло, не знам многу за кулинарство, некако најсоодветно ми се виде во кујнаPurplePuma, ама ми го направи меракот со чоканчето и младиот кромид...
ОК ќе имам у предвидНемој така, јас сега и најизгорени и пресолени макарони би изела, само на салати сум цел месец скоро
Олимпија и следнава недела најди нешто што и нас аматерите ќе не напика во кујна, домаќинско-корисни да се осеќаме![]()
можеби ова Let’s Get Zestyнајди нешто што и нас аматерите ќе не напика во кујна, домаќинско-корисни да се осеќаме![]()