[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Не треба да бидеш, се курчам со макарони, чекај нешто покомплицирано да дадат......:icon_mrgr:

Не би било лошо како што има во книжевност, да се пише во насловот што треба да се зготви, пошо човек може да се изгуби во мислењава.
Само предлог:)
Добра забелешка, секоја недела ќе се менува насловот после кајгана готвач :pipi:
--- надополнето: 11 април 2013 во 14:47 ---
Не треба да бидеш, се курчам со макарони, чекај нешто покомплицирано да дадат......:icon_mrgr:
Добро си издекорирала и зготвила Пумо, темава може и да послужи као зелена карта за мажачка/женачка :pos:

Добра забелешка, секоја недела ќе се менува насловот после кајгана готвач :pipi:
--- надополнето: 11 април 2013 во 14:47 ---

Добро си издекорирала и зготвила Пумо, темава може и да послужи као зелена карта за мажачка/женачка :pos:
Тогаш не не ви постирам слики од мојата приготвена храна. Или ќе постирам ама под секој пост ќе напоменувам, Јас не сум за мажење!:pipi:

Стигна на ред за готвење и кај мене. Jас прописно по рецептот правев, освен што месото го пржев со млад кромид. :)

dsc2342y.jpg

dsc2345f.jpg

PurplePuma, ама ми го направи меракот со чоканчето и младиот кромид...
Во чоканчето има маслиново масло, не знам многу за кулинарство, некако најсоодветно ми се виде во кујна :icon_mrgr:

Немој така, јас сега и најизгорени и пресолени макарони би изела, само на салати сум цел месец скоро :(

Олимпија и следнава недела најди нешто што и нас аматерите ќе не напика во кујна, домаќинско-корисни да се осеќаме :icon_lol:

Немој така, јас сега и најизгорени и пресолени макарони би изела, само на салати сум цел месец скоро :(

Олимпија и следнава недела најди нешто што и нас аматерите ќе не напика во кујна, домаќинско-корисни да се осеќаме :icon_lol:
ОК ќе имам у предвид :icon_lol:

најди нешто што и нас аматерите ќе не напика во кујна, домаќинско-корисни да се осеќаме :icon_lol:
можеби ова Let’s Get Zesty :LOL: ќе ве инспирира повеќе http://www.youtube.com/watch?v=gnc1MFokNBc
инаку по темава- има периоди кога човек посакува нешто и сам да зготви, да изненади но, тоа се пак ќе речам-периоди.
Сум пробал - но најмногу се снаоѓам покрај скарата, палачинките-кои ги обожавам во сите можни варијанти :vozbud: и некои салати
тестенините (макароните )не ги ни сакам ,многу ретко јадам - и тоа обично шпагети - така да ......нека се натпреваруваат девојките и баш ме интересира гласањето ( ни случајно не помислувајте да го наместите):icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom