Game of Thrones

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
VLJ
Е сеа оваа теорија малку ми ја измеша последната сцена, бидејќи нели Џејми и Бриен беа фатени од hunter-ите на Болтон, па ми беше премногу дека се активни овие на две страни.
Не знам на мапата да се ориентирам многу, ама со оглед на тоа што стариот Болтон е во Harrenhal, претпоставувам дека има и други од неговата група кои се во близина. Најверојатно тука некаде се и Џејми и Бриен кои одат накај King's Landing и затоа старчето налета баш да ги предаде на овие. Исто, според картата седиштето на House Bolton се наоѓа близу Винтерфел и претпоставувам дека Теон е таму. Да беше киднапиран од своите ќе приметеше дека го транспортирале со брод. Што значи, we're on to something. :D

Уште да дознаеме до каде стигна Алисер Тор со главата. Го мислам уште од прва сезона.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако Болтон го фатиле Теон а не им кажуваат на Старковциве, тогаш сумљливи се ептен и веројатно сакаат да си ја приграбат главната улога на Северот, со оглед што Старковциве ептен брзо ги снемува...

Сеа овие што ја читале книгава сигурно се смеат али што ги ебам.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:25 ---
Уште да дознаеме до каде стигна Алисер Тор со главата. Го мислам уште од прва сезона.
Типот тргна во прва сезона и уште го нема да стигне...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ Јас сум го заборавил па тој со остатоците од wight-от шо тргна на патешествие. :D

Абе, а Верис кај е?
Еве го:

моментално е сестран експерт на македонските телевизии.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ тапа си. :D

п.с.

морничавоста у сценава беше врв:

Детево им е полн погодок :cuc:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Другар, и ти да пратиш 20 серии одеднаш, мислиш дека ќе можеш да ги запаматиш сите имиња, кој од каде е и слично? много је куме :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Капа доле како сте го запамтиле сето ова :).

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Alliser Thorne до сега пет пати требаше да стигне до King's Landing. Најверојатно не планираат да го вратат во серијата.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Очекувам смрт на некој позначаен лик во наредните епизоди...Исто ниту јас го немам читано овој дел од книгите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Другар, и ти да пратиш 20 серии одеднаш, мислиш дека ќе можеш да ги запаматиш сите имиња, кој од каде е и слично? много је куме :D
Затоа никад не глеам повеќе од 3 серии истовремено (исклучувајќи комеди). :noze:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Alliser Thorne до сега пет пати требаше да стигне до King's Landing. Најверојатно не планираат да го вратат во серијата.
Или пак некаде е фатен и киднапиран или нешто слично. :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Не ми се верува да ја движат приказната во таа насока. Прилично безбедно патување од Eastwatch-by-the-Sea до King's Landing со брод. Со која причина некој би го киднапирал?
I certainly hope I am wrong. Само не гледам како би го извеле тоа, а да е логично.

Kajgana Shop

На врв Bottom