Game of Thrones

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Фино фино.
Имаше некои моменти на кои поштено се изнасмеав, дијалозите помеѓу Џејми и Бриен (Бријана or whatever) се стандард епик :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Што е со муабетиве дека првата епизода на ХБО била беспалтна, за другите требало да се доплати бла бла нешто(што ми звучи на нонсенс).... вистина или?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Што е со муабетиве дека првата епизода на ХБО била беспалтна, за другите требало да се доплати бла бла нешто(што ми звучи на нонсенс).... вистина или?
Првата им беше пуштена на сите, а сега ќе гледаш само ако го имаш HBO пакетот.

Добра епизода. Со првата се како една целина. Супер почеток на сезоната. Не потсетиа на сите ликови, кај се, што се, зошто се и сега ќе може да почне она вистинското. :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Дајте бе саглам торент на ПМ за последнава епизода, од сабајле два имам пуштено и ништо.
Првиот заглави на 39%, додека на вториот не ми го отвора фајлот. :mad:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Дајте бе саглам торент на ПМ за последнава епизода, од сабајле два имам пуштено и ништо.
Првиот заглави на 39%, додека на вториот не ми го отвора фајлот. :mad:
LOL не можеш да најдеш активен торент за најпиратираната серија на светот ?

Полесно се наога квалитетен торент од ГоТ одколку квалитетен леб во продавница после пладне

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас никако да им запамтам имињата на сите. :icon_lol: Овој малиов што му се појави на Брен некако најмногу ме заинтересира. Многу харизматично дете. Се чудам кога порасна само, од Love Actually дотука, минаха години.

Не знам дали е само до мене, ама а го видам Џофри добивам потреба да му мавнам две заушки. Што глума вади детево, од кожа ме вади што ми иде на нерви.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Кај е всушност Теон? Кој го зароби него, ич не ми текнуваат дејствијата со него после нападот на Винтерфел.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кај е всушност Теон? Кој го зароби него, ич не ми текнуваат дејствијата со него после нападот на Винтерфел.
„Неговите“ војници го онесвестија, како што памтам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.661
Поени од реакции
48.747
неам више поима ни кој од која фамилија е, ни кој против кого се бори... така цел збунет до крај и мене ми дојдете трагичната поимасла на памет дека ниедна цицка не се затресе и денеска :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Одлична епизода, Маргери ми станува со секоја епизода се посимпатична и посимпатична. Најинтересно од епизодава ми беше делот со она детео Рид што предвидува. И баш ме интересира како ќе се одвива работата со Бран и него, интересна увертира беше ова за епизодите што следуваат, неверојатно добра серија.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
„Неговите“ војници го онесвестија, како што памтам.
Да да неговите војници го онесвестија, ама што се случи во меѓувреме со него мислам дека ништо не кажаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom