Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
VLJ
Е сеа оваа теорија малку ми ја измеша последната сцена, бидејќи нели Џејми и Бриен беа фатени од hunter-ите на Болтон, па ми беше премногу дека се активни овие на две страни.
Не знам на мапата да се ориентирам многу, ама со оглед на тоа што стариот Болтон е во Harrenhal, претпоставувам дека има и други од неговата група кои се во близина. Најверојатно тука некаде се и Џејми и Бриен кои одат накај King's Landing и затоа старчето налета баш да ги предаде на овие. Исто, според картата седиштето на House Bolton се наоѓа близу Винтерфел и претпоставувам дека Теон е таму. Да беше киднапиран од своите ќе приметеше дека го транспортирале со брод. Што значи, we're on to something. :D

Уште да дознаеме до каде стигна Алисер Тор со главата. Го мислам уште од прва сезона.

Ако Болтон го фатиле Теон а не им кажуваат на Старковциве, тогаш сумљливи се ептен и веројатно сакаат да си ја приграбат главната улога на Северот, со оглед што Старковциве ептен брзо ги снемува...

Сеа овие што ја читале книгава сигурно се смеат али што ги ебам.
--- надополнето: 9 април 2013 во 11:25 ---
Уште да дознаеме до каде стигна Алисер Тор со главата. Го мислам уште од прва сезона.

Типот тргна во прва сезона и уште го нема да стигне...

^ Јас сум го заборавил па тој со остатоците од wight-от шо тргна на патешествие. :D

Абе, а Верис кај е?

Еве го:

Ivica-Bocevski-2.jpg

моментално е сестран експерт на македонските телевизии.

Другар, и ти да пратиш 20 серии одеднаш, мислиш дека ќе можеш да ги запаматиш сите имиња, кој од каде е и слично? много је куме :D

Капа доле како сте го запамтиле сето ова :).

Alliser Thorne до сега пет пати требаше да стигне до King's Landing. Најверојатно не планираат да го вратат во серијата.

Очекувам смрт на некој позначаен лик во наредните епизоди...Исто ниту јас го немам читано овој дел од книгите.

Другар, и ти да пратиш 20 серии одеднаш, мислиш дека ќе можеш да ги запаматиш сите имиња, кој од каде е и слично? много је куме :D

Затоа никад не глеам повеќе од 3 серии истовремено (исклучувајќи комеди). :noze:

Alliser Thorne до сега пет пати требаше да стигне до King's Landing. Најверојатно не планираат да го вратат во серијата.

Или пак некаде е фатен и киднапиран или нешто слично. :D

Не ми се верува да ја движат приказната во таа насока. Прилично безбедно патување од Eastwatch-by-the-Sea до King's Landing со брод. Со која причина некој би го киднапирал?
I certainly hope I am wrong. Само не гледам како би го извеле тоа, а да е логично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom