Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а кај реков дека го сакам?:)
само кажувам дека типот е ’’мешавина’’ од Оба и Адри,и дека тоа е добро за Интер...

SHOцKINг NEWS!!!!

презентед бај кајганаааа.....

Today we were witneses of a shocking confession: Poyol announced that he is inloved with Suazo!!! This is a U-turn in this epic saga... LOL

доста е филмање... А во следниот број на Свет читајте:

Адриано се откажа од алкохолот, мејби?
Суазо ќе ја менува бојата на кожата ... лајк Мајкл Џексон!
Манчини и Касано во љубовна врска.

и така, за работите да бидат појасни читајте СВЕТ!!!

On topic....
После делкањето на Mанчестер следни се А. Вила

Тимот на Интер веќе е на припреми во Вотфорд а еве ја и фотката на денот од таму
97345-480.jpg

Роберто Манчини.... елеганција во движење...:pos: :pos: :pos:

Значи Астон Вила - Интер утре во 15-30 ..... пренос ќе има на каналот на Интер.

Поздрав.

Нешто у последно време и Морати почна да забушава?!
Our Transfer Market Is Closed, Announces Moratti
Како може вака кога нема купено ниеден играч од средина, а тоа уствари најмногу ни требаше?! Јас не знам што се дешава овде! Кој знае нека пише нека ми каже!

И јас се чудам се засилуваме таму кај што сме најсилни а во средина се виде лани со Валенсија добри требаше барем едно крило да земеме на пример Кварезма фиго нема шанси да издржи прва постава а и на знам што не се пензионира не знам што толку го убедуваа цела година да остане кога гол не даде цела сезона не е веќе за фудбал на високо ниво за клупа можеби интер требаше да земе барем еден перспективен млад играч

И јас се чудам се засилуваме таму кај што сме најсилни а во средина се виде лани со Валенсија добри требаше барем едно крило да земеме на пример Кварезма фиго нема шанси да издржи прва постава а и на знам што не се пензионира не знам што толку го убедуваа цела година да остане кога гол не даде цела сезона не е веќе за фудбал на високо ниво за клупа можеби интер требаше да земе барем еден перспективен млад играч
Да не играше Фиго против Манчестер мислиш дека ке победевме, човекот не даде гол ама имаше три асистенции исто и минатата сезона важни голови постигнувавме при неговите центаршутеви затоа

ФИГО :zver:

Камбијасо, Дакур, Хименез, Фиго, Максвел, Занети, Солари, Станкович, Виеира... доволно е срединава!

Камбијасо, Дакур, Хименез, Фиго, Максвел, Занети, Солари, Станкович, Виеира... доволно е срединава!

Koга ќе ги вратиш Занети и Максвел во одбраната кај што им е место (не ме сваќај погрешно тие добро играат во средина ама подобри се во одбрана), кога ќе ги продадат Дакур и Солари (што си немаат благе везе од фудбал, се трудат ама тоа не е доволно), Фиго ќе изигра максимум 30 утакмици сезонава (не дека е слаб, тој е многу јак, многу го сакам како игра, ама 34 .... години се тоа нема да издржи на 3 фронта!) остануваат:
Станкович, Виера, Камбијасо, Хименез. Од овие Хименез и Станкович се АМ, Виера и Камбијасо DM, па и Станкович може да игра DM! А каде се крилата кој треба да ораат по страна?! Манчини игра со тактика: 4-3-1-2 каде Маикон и Максвел се крила кога напаѓа Интер, бекови кога се брани (тоа ми се свиѓа ама така се игра со тактика 5-3-2, зашто кога се брани Интер има само 2 во одбрана Матераци и Кордоба, така и Интер ги прими сите голови, на контра, на грешка и сл): Маикон (WBR), Матераци (DC), Кордоба (DC), Максвел (WBL) е одбраната,
Средина: Виера, Станкович (Дакур) и Занети се DM, а само Фиго (Станкович) е АМ!
Напад: Ибрахимович со Креспо, најчесто!

Не верувам дека ќе ја мења тактиката Манчини оваа сезона, затоа не ни купуваше крила, туку го купи само Хименез, кој игра АМ (замена за Фиго). Манчини го планираше Суазо за на клупа ама по ова како се покажува досега ќе го игра стартет, а и јас сум за тоа, ама од друга страна што ќе прави Креспо!? Тој сигурно не остана во Интер за да седне на клупа!? Адриано!? Неговата форма полека, полека се враќа, кондицијата му е на ниво! И тој ќе се бори за место! Круз, одличен џокер! АМА САМО ЏОКЕР не да игра цела утакмица! Рекоба најверојатно ќе си замине. Пааа ако сака Манчини да ги задржи напаѓачите подобро нека мењава формација со 3 напаѓачи! Императорот и Суазо класични, а Ибракадабра да делува од позадина, или Императорот со Креспо напред а Ибракадабра од позадина, има многу варијанти сега Манчини може да бира, експериментира колку сака, ама сеа на пријателскиве, а не кога ќе почне првенството!

Јас така гледам на работиве, а би требало да сум во право! Кој мисли дека грешам нека ме поправи слободно!

Факт е дека ни треба уште некој од средина,барем некое крило

Во средина имаме доволно само деструктивци јас сакам да земеме некој офанзивец кој има брзина знае да издрибла да даде топка таков немаме
Аncelotti не испофали за добрата игра против Манчестер, а посебно пофалби доби: Суазо... Како да мора тој да каже нешто... многу ме нервира типов
Анчелоти не е лош човек како мал навивал за Интер а и никогач не е рекол лошо нешто за Интер како на пример Катузо и Амброзини кои секогаш јадат трици
http://www.agi.it/engsport/news/200708021818-spr-ren0075-art.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom