Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
t63xi0.jpg

Нече среча, поштеног човека :@

Мајката, овие Њувел Олд Бојс ги гледав со Лара, растур направија, сега гледај, пораз на домашен терен...

Ало бе Карлович бе пацер еден отепан се да ти ебам. Не знам дали ја немести денеска или не, ама дефинитивно јас да играв против него ќе го тепав. Ајј каков пацер бе неможи 2 пати мрежата да ја префрли. Се да ти ебам в пичка гнасно копиле.

Силкеборг бе, Бешикташ бе, скапаници едни бе 1 гол да неможете да дадете ви ебам племето гнасно, после 2432543545 меѓусбени дуели вие не успевате да постигнете 1 ебан гол
--- надополнето: 8 април 2013 во 20:48 ---
Силкеборг бе, Бешикташ бе, скапаници едни бе 1 гол да неможете да дадете ви ебам племето гнасно, после 2432543545 меѓусбени дуели вие не успевате да постигнете 1 ебан гол

BELLINZONA ВО 93 ПЕНАЛ УТНАА ЖЕНАМУ НА КУР ДА МИ ЦРКНЕ ПЕНАЛ У 93 УТИЊАШ ЦЕЛ ЖИВОТ СО ИНФУЗИЈА ДА СЕ ХРАНИШ ПЛЕМЕ ТИ ЕБАМ ЈАС ТВОЕ

BELLINZONA ВО 93 ПЕНАЛ УТНАА ЖЕНАМУ НА КУР ДА МИ ЦРКНЕ ПЕНАЛ У 93 УТИЊАШ ЦЕЛ ЖИВОТ СО ИНФУЗИЈА ДА СЕ ХРАНИШ ПЛЕМЕ ТИ ЕБАМ ЈАС ТВОЕ
А ти мораше да кажеш бе друже , да се нервирам и јас сега :facepalm: Немогуче само ГГ Рома ќе ја чекав...ај у пизду матер.

Тоа е бе кога не иде не иде кретенот си ја шутна ко на тренинг онака лазеше топката го утна и се смешка онака педерски ццц.

Ништо, не го заокружија добриов викенд Рома и најверојатно Манчестер. Последни ги чекам, нема фајде.

Каде бевте 1 полувреме бе Рома, мамето да ви го ебам, треба сега да чекам Лацио гол да даде со играч помалку

Срамота е воа бе срамота шо ми се дешава , ко некоја ебана клетва ...

2 тикета денеска , на едниот само Порто 0-3 гола на другиот Јунајтед 1x .... срамотилци ...

Рома 3+ .. чуда, чуда се случуваа и не падна уште еден гол. :tapp:

Рома гг3+ за 4700

Уште коа ќе ми текне на шансите и на промашениот пенал :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom