Јохан се врати дома! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
многу неблагодарно, и тие што ја бранеа Македонија да почнеме да ги плукаме до кај стигнавме.

многу неблагодарно, и тие што ја бранеа Македонија да почнеме да ги плукаме до кај стигнавме.

кога се претставуваат како херои, а го поддржаа амнестирањето на тие што им ги маскарираа соборците- МОРА да ги плукаме !

Ајде Јохане иди ваму,за куро излежа 12год. си еба една деценија од животот. ХЕРОЈ НАШ СИ!!!

Измачен и сигурно психички истоштен после 8 години ќе ни го вратат како сламка. Жал ми е за човекот и неговата фамилија, крајно педерски го наместија и го сркна и за нашите а и за нивните.
Што да му посакам друго освен здравје и памет. Се надевам остатокот од животот ќе го помине во хармонија. Се најдобро.

И што да правиме сега да се отепаме сите дека се враќа, се враќаше и Љубе ама што се случи со херојот Љубе? Народот го исплука и лежи затвор... Сепак можеме да му посакаме само здравје слава сега најмалку му треба.

Абе ко не разбирате шо го плукате чоекот арно му праеше на Албанците во 2001. Зато ќутете поарно.

Бранител
Ти што ги командуваш бранителите
Самиот си бранител на сите наши чеда
О, хероју драг, о брате Јохан
Сакан од најсаканите
Секаде меѓу борците
Во челуста на огнените стрелби
Учител и борец против крвнички
Делби и преселби
Командир
Во секоја бестрашна чета и бестрашна бригада
Тигар над Тигрите
Лав над Лавовите
Над секој браник,бдееш будно бранејќи
Село и град.
Се прашувам дали си тоа ти
Воскреснат Александров воин,
Ние те чекаме,Македонија те чека.
----------------------------------------------------------
од поемата Бранители од Б.О. - песна за командантот

Многу добар текст во кој има 99% вистина.

Нашиот херој Трчуловски.
јас немам став за Јохан, барем до сега никој јавно не се осмелил да стане и да каже како он не е тој што го претставуваат.
Како и да е, го прочитав твојот линк и видов то се е изнапишано за него, дури и да речам дека слепо ќе верувам, немаше никакви податоци за авторот на колумнава, празна страна со банер од анкета во која победува обединетата опозиција трикратно.
Е сега, без да внесуваме политика во муабетов, сите знаеме каков е неодамнешниот епилог на локалните избори. А кога ќе се споредат со другите „информативни средства на странава“ разликата е НЕБО _ ЗЕМЈА
мене ова ми личи строго на пропаганда и огромен хејтеризам

Na nos kje ni izleze ova vrakjanje negovo ;) .... koj li znae kakva e ucenata za ovoj cin preku koj samo Grujo kje gleda da specale ... i seto toa na grbot na narodot i negovata stabilna subdina.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom