Јохан се врати дома! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
КОНЕЧНО! ХЕРОЈОТ НА СЛОБОДА!

slobodaarycx4ghsif.jpg

slob1b315hxqj6p.jpg

slob289lstpq62j.jpg

http://republika.mk/?p=51809

Ја одам да го дочекам а вие?
Само ако министерот за одбрана е таму не одам.

Мој совет, во политика да не се плетка. Посебно да не се противи. Со лесно нека му е.

Партијата ич да не ја думаш, тие имаат многу добри сметководители и уште подобри извршители да наплатат од било кој во случај да им должи. Што е до народот, овие двајца идиоти и тоа како му должат, бидејќи поради неписмени ајвани како нив ја загубивме војната, и како тоа да не беше доволно, па и добивме лош пи ар со тоа што заглавија во Хаг. Ја најискрено се надевам да заврши во иста ќелија со Братот а Љуљзим да им биде чувар во ноќна смена.
Имаат и сметководители и извршители. Јохан го знае тоа и затоа ќе биде послушен. Плус го има Љубе ко пример.

Се слагам дека заради такви ја изгубивме војната. Али јас не им се лутам и не им го посакувам Љуљзим, затоа што немаше подобри. Пописмените си седеа дома. Има механизми истите присилно да се извадат од дома, ама Љубчо, Борис и Братот решија да не ги користат. Јохан не е виновен за тоа.

Утре ќе има бесплатен превоз од сите градови и дочек на плоштад за Јохан? Кое место освои?

Министерот за одбрана дали ќе го пречека ме интересира.... :)

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Конечно!Се надевам дека нема да се плетка со политика.Би требало државата да му обезбеди доживотна пензија,заслужи чоекот.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom