Лазар Темелков во „елемент“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
...СДСМ, потоа Граѓанската Асоцијација МОСТ, ииииииии секако......ооо..... пфффффффф коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ :pos:

Чувствувам потреба да кажам, дека, прочитав невкусни постови. Алкохолизмот е болест, како секоја друга болест. Нема убави болести. Дали болеста ќе биде, алкохолизам, туберколоза, рак, схизофренија, инфаркт, реума и било која друга болест, не е долично да му се подсмеваме на болниот.
Се надевам дека Господинот Лазар, не е сериозно болен, дека едноставно му се случило такво нешто на некоја прослава или слично и дека болеста повеќе нема да се повтори. Инаку хроничниот алкохолизам е многу тешка и речиси неизлечива болест.

Ме поооомооочаааа царот. :pos::pos:

..ќе имаме јавувања од нашите репортери од многу интересни места....Струмицаа, Куманово.. (пауза од 3 секунди, не ми текнува друго)...иии уште неколку... :pos:

Лазе ми е нај закон човек што сум го гледал на телевизија (y)
Jas go znam licno i tvrdam najodgovorno deka e super covek, stabilen, znae da se nasali, znae da tresne po nekoja zelena, a i kako sekoj od nas, se slucuva da se podnapie, ama ova vcera izgleda mu bilo neplanirano. Bez razlika, mene mi go razubavi vcerasniot a i denesniot den (odamna tolku slatko i tolku dolgo ne sum se smeela)

Господ здравје да му даде! :)
Кизнај од кога се немам така слатко смеено, до солзи ме дотера.
Најврв ми беше од 1:55 - 2:25, моментот кога не можеше да се сети на името на професорката, па мораше да прочита, за потоа, кога го најавуваше вториот гостин, фраерски да намигне небаре седи на покер маса во некој салУУн код ОК корала. :ROFLMAO:

Вклучив да гледам во живо, но после кратко време исклучив - се изнасмеав едно убаво.

На крај, пред да го сменат Каракамишева објаснува а овој и се убацува у муабет и вика

„Извинете, ќе мора да ве прекинам за секунд ама ние сме телевизија и сме требале да пуштиме реклами“

Јас, кога го слушнав ова, дома зајдов смеејќи се.....:pos:

Добар е, добар... :D
Од Алфа рекле дека човекот е под седативи, шо само по себе е трагедија.

Back
На врв Bottom