Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
цел тел го штити само екранот не,а фолија на пазарче зелено има 100ден ќе
Да де така мислев и јас. Не сум знаел досега дека се купуваат фолии. Тоа се оние „најлончиња“ што се залепени на екранот кога ќе го купиш така?

Да де така мислев и јас. Не сум знаел досега дека се купуваат фолии. Тоа се оние „најлончиња“ што се залепени на екранот кога ќе го купиш така?
па незз,не сум видел какви се,вајда не се баш исти зошто еве мене ми се одлепи фабричкото најлонче,не би требало таа фолија да се одлепува и на реклама 5 продаваат

Планирам да земам 2 телефони средна класа. Прв избор ми е HTC Desire X не е многу скап и има солидни спецификации. Арно ама тука е ZTE Grand X IN кој што е поефтин а исто со добри спецификации. Е сега на интернет гледам многу поделени мислења за телефонов, едни викаат добар е други не. Според нив, иако има камера од 8 МП не вадела добри слики и стаклото лесно се гребело. Друга работа што ме буни е Intel процесорот, па ако некој имал искуство со телефонов би сакал да знам како е задоволен. Предлози за други не многу скапи телефони се добредојдени. :)

Планирам да земам 2 телефони средна класа. Прв избор ми е HTC Desire X не е многу скап и има солидни спецификации. Арно ама тука е ZTE Grand X IN кој што е поефтин а исто со добри спецификации. Е сега на интернет гледам многу поделени мислења за телефонов, едни викаат добар е други не. Според нив, иако има камера од 8 МП не вадела добри слики и стаклото лесно се гребело. Друга работа што ме буни е Intel процесорот, па ако некој имал искуство со телефонов би сакал да знам како е задоволен. Предлози за други не многу скапи телефони се добредојдени. :)
Каков кинез
Земи си хтц-то и мирна глава

sony xperia j (y)

Купив АЛКАТЕЛ ОТ 902 и работи само со WI-FI, a обичен интернет неможи да се подеси. Од Т-Мобиле праќаат сетинзи за интернет тие не можат ни да стигнат на телефонот. (пр. активирав фејсбук за 69 ден. за џабе, не можи да се поврзи на фејсбук, освен со WI-FI (така можи). Плус, ако знајте кој е кодот на телефонот, фабрички обично ставаат код 12345, а тој не ми го прифаќа. Чаре?

Го гледав и овој ама HTC-то е подобар ми се чини.
не е баш подобар,HTC нема corning gorilla glass заштита на екранот,неможе апдејт на jelly bean,нема втора камера и sony има појака батерија ,а HTC то има повеќе рам меморија и дуал кор процесор

не е баш подобар,HTC нема corning gorilla glass заштита на екранот,неможе апдејт на jelly bean,нема втора камера и sony има појака батерија ,а HTC то има повеќе рам меморија и дуал кор процесор
По она што го пишува на интернет апдејт би требало да има летово, а втората камера не ми е многу потребна.

Не си играјте, HTC Desire X e подобар од Xperia J, остај тоа нема 2ра камера, нема заштита на екранот и такви работи, дуал кор процесорот + повеќе рам меморија = подобар мултитаскинг, плус подобар е во игри, Xperia J има outdate gpu, со adreno 200 ништо не правите, класа е подобар htc-to од J.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4930&idPhone2=4951 одлучи си сам,за мене најголем недостаток на HTC то е застарениот ОС без најава за апдејт на џили бин и дисплеј што се гребе,а плус дуалкор и рам повеќе,ако ти е за игри зимај HTC,

Ве гледам со тоа горила глас ... па хатецево имаш екран што се гребел бла бла
значи СЕ се гребе и горила и морила и било што каков сака нека
телефонот ако не го чуваш џабе што и да ти стават

Ве гледам со тоа горила глас ... па хатецево имаш екран што се гребел бла бла
значи СЕ се гребе и горила и морила и било што каков сака нека
телефонот ако не го чуваш џабе што и да ти стават
исто ама не е исто http://www.youtube.com/watch?v=AnOj3YGItBo,пробај на обичен екран http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jf1fRu9YgfE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom