Купи си паста, барем тие од 30 денари што се.Ќе сменувам кулер, а немам паста. Дали тој лепакот што е на кулерот не е доволен за контакт со процесорот?
Можеш преку windows да провериш дали имаш бед сектори и останати грешки на хардот.Оди десен клик на драјвот(C,D: како и да ти е) и properties.Тука имаш едно Tools и избери error-checking.Imam eden probel imam non stop o 70-73 procesi ukluceni vo miruvanje imam 7 64 bitna epten sporo se pusta kompi nekoe programce za proverka dali iam bad sectori na hard diskot xD
Најверојатно не ти е инсталиран драјверо за тач падо (па тие Gestures не работат). Што модел на лаптоп е или ако знаеш најди го драјверо од официјалната страна што ти е за лаптопот и го инсталирај.Може и од цд-то со драјвери од лаптопот.Луѓе лап топот ми беше на сервис ми го менуваа хард дискот. Претходно кога со два прста ќе кликнам (во исто време) на некој линк ми се отвараше тој линк во нов таб, а сега го правам истото и не ми се отвара во нов таб. Нешто за да вратам како што беше? (не на маус туку на самиот лап топ што е)
Асус у56 серијата. Побарав ама не ме бива мене за такви работи ако можеш помогни па прати линк во поракаНајверојатно не ти е инсталиран драјверо за тач падо (па тие Gestures не работат). Што модел на лаптоп е или ако знаеш најди го драјверо од официјалната страна што ти е за лаптопот и го инсталирај.Може и од цд-то со драјвери од лаптопот.
Линк еве ти го драјверо симни го,инсталирај го и рестарт напрај и би требало да работе без проблем.Асус у56 серијата. Побарав ама не ме бива мене за такви работи ако можеш помогни па прати линк во порака
Да на сите може само коа купуваш треба да провереш прво каков ти треба 9.5мм или 12.7мм драјв. Инаку се вади многу лесно само ја подигни тастатурата имаш жлебчиња на горната страна претисни ги подигни ја, одврти го штрафот на двд ромот и повлечи го.Дали на лаптоп Асус, може да се смени ДВД-ромот и да се стави нов?
Не, кажи буџет ќе ти кажам што да земеш.Не знаев каде да прашам па затоа ќе пишем овде,дали оваа конфигурација би била добра.Пред све ми треба за игрице,па дали би вредело да го земем?
Intel dual core g860 3.0 GHz 3M - MB Intel H61 - 4 GB DDR3 RAM - 500 GB HDD - nVidea GT 630-2GB SDD3 - Windows8
Симни ја најновата верзија од Synaptics Touchpad.Симнав и го инстелирав после ми се појави да го рестартирам лап топот и пак си е како што си беше не работи тачпадот![]()
Имам проблем со компјутерот. Самиот се рестартира, а графичката карта е прилично топла. Дали е можно графичката да е причина за рестартирање.