Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Погледнете колку клуп клип и уште поглупа статија дека Лејкерси ги местат за Плеј оф :pos: Па судиски грешки има во сите спортови дали намерни или не ама од клип каде што се прикажани 2 утакмици е глупода се докажува тоа :tapp:
http://off.net.mk/offside/kosharka/nba-mesti-i-gi-forsira-lejkersi-vo-plejof
Абе ме нервира да се спомна Лејкерс одма местено вака така, а за Мајами лани има цел документарец како цело финале беше наместено, Леброн ќе го допрат и си оди до кош фал и кош. а Дурант боксови кркаше фал не свиреа, дури има едно видео Скот Брукс на Дурант му вика не се нервија знаеш како одат работите(посочува дека несто не мириса ко што треба).

Момци вие пратите по редовно, за вечер комплетна ли е петорката, се очекува ли сигурна победа? Во кладилница 1,70 е коеф за кец, ајде кажете да ја лупнам јако :)

На Иги му истекувал договорот со Денвер на крај од сезонава и несакал да го продолжи. Кај нас ќе има распродажба летово па не би ме чудело да го трампаат за MWP, Блејк и Гасол:rolleyes:

Погледнете колку клуп клип и уште поглупа статија дека Лејкерси ги местат за Плеј оф :pos: Па судиски грешки има во сите спортови дали намерни или не ама од клип каде што се прикажани 2 утакмици е глупода се докажува тоа :tapp:
http://off.net.mk/offside/kosharka/nba-mesti-i-gi-forsira-lejkersi-vo-plejof
Па ги местат шо се праиш зелен. Исто ко сега за некој ден што ќе ги изгласаат Кингси за преселба во Сиетл (и покрај тоа што си најдоа купци и договор за арена за да останат). Нба стана чист бизнис веќе не е за глеање.

Па и моето де, само споредбена статистика
Да ама ми личи дека сакаше да го одбраниш Хауард, али нема везе недоразбирање и то је то.
Вечер со Мемфис, тие се без Марк Гасол, мора да тепаме, Јута игра дома со Хорнетс, реално е да ја добијат текмата.

Да ама ми личи дека сакаше да го одбраниш Хауард, али нема везе недоразбирање и то је то.
Вечер со Мемфис, тие се без Марк Гасол, мора да тепаме, Јута игра дома со Хорнетс, реално е да ја добијат текмата.
Ќе игра мислам Гасол, од кај ти е информацијава?

Ќе игра мислам Гасол, од кај ти е информацијава?
Па прошлата недела излезе една статија на НБА.ком дека се повредил и можно е да биде аут до крајот на сезоната, нешто стомачен мускул некој ако добро разбрав. Е сеа можно е да пуштаат водичка, кој ги знае. Инаку неам проверено денеска дали ќе игра или не, зборувам врс основа на статијата што ја прочитав.

Па прошлата недела излезе една статија на НБА.ком дека се повредил и можно е да биде аут до крајот на сезоната, нешто стомачен мускул некој ако добро разбрав. Е сеа можно е да пуштаат водичка, кој ги знае. Инаку неам проверено денеска дали ќе игра или не, зборувам врс основа на статијата што ја прочитав.
Не бе една утакмица не играше мислам, од тогаш игра

Не бе една утакмица не играше мислам, од тогаш игра
Моја грешка тогаш. Ма сеедно играл он или не, Лејкерси мора да тепаат вечер, следна со Клиперси играме, а 0-3 имаме со нив сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom