Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Јута го држи тајбрејкот со то шо ја доби годинашнава серија, а иначе ако беа ЛАЛ втори во дивизијата ќе имаја предност, ама пошто и двата тима се трети во своите дивизии тајбрејкот е меѓусебен дуел

Ја глеав Јута сабајле, Мо Вилиамс ги уби..
Од OKC и да изгубат, Минесота и Мемфис ги тепаат..

Ние иаме New orleans, Portland, GS, SAS i Houston. Дали 3 ќе добиеме од овие 5, а прашањето е и со 5 добиени дали ќе влеземе.. Џезериве сигурно ќе даат гас на крај.

Ја глеав Јута сабајле, Мо Вилиамс ги уби..
Од OKC и да изгубат, Минесота и Мемфис ги тепаат..

Ние иаме New orleans, Portland, GS, SAS i Houston. Дали 3 ќе добиеме од овие 5, а прашањето е и со 5 добиени дали ќе влеземе.. Џезериве сигурно ќе даат гас на крај.
Не вервам Мемфис да изгубат, пошто се борат за домашен терен со Клиперси. Лани очите си ги вадеја 7 утакмици, така да до крај одат и тие.

Со Спарси можат да ја земат пошто Џинобили не игра, Паркер го мачи скочниот зглоб , Данкан е стар, а на Попович мислам дека не му е толку битна предноста на домашен терен. Хјустон им е последна и ако е решен нивниот дуел со GSW и тие ќе ги одмараат стартерите. Следните две се најбитни пошто се со слаби противници, да не направат како со WAS и PHX од готово вересија.

Не вервам Мемфис да изгубат, пошто се борат за домашен терен со Клиперси. Лани очите си ги вадеја 7 утакмици, така да до крај одат и тие.

Со Спарси можат да ја земат пошто Џинобили не игра, Паркер го мачи скочниот зглоб , Данкан е стар, а на Попович мислам дека не му е толку битна предноста на домашен терен. Хјустон им е последна и ако е решен нивниот дуел со GSW и тие ќе ги одмараат стартерите. Следните две се најбитни пошто се со слаби противници, да не направат како со WAS и PHX од готово вересија.
Мене знаеш накај што ми иде, дека ОКС ќе им ја пуштат на Јута за да не иде Лејкерс. Ова е едната варијанта. Другата варијанта е да ги изгазат Јута и да идат на првата позиција. Третата варијанта е да ги изгазат Јута и да загубат во следните дуели со што ќе им направат на Спарси да им биде потешко во првото коло од плеј офот. Ќе има многу калкулации, за нас најдобра ќе биде онаа третата, да тепа ОКС со Јута и ние да имаме дуел со Спарси.

Не е Скот Брукс таков калкулант како што го правите, од друга страна очекувајте Попович да направи се да не игра прво коло против ЛА.
А ако некој тука сеуште е расположен да се надева на чудо, молете се ЛА да играат против САС во прво коло -мислам дека нема подобар противник за ЛА од САС помеѓу сите 8 плејоф натпреварувачи од западот.

Од друга страна да бидеме реални, чудо ќе биде ако ЛА воопшто иде во плејоф... Коментарите со кој е подобро да се игра во 1во коло се смешни а шегата е на наша сметка.

Епа со оглед на тоа дека Поп е калкулант тогаш да очекуваме да одмара пола екипа против нас. :icon_lol:
Ванлок те разбирам што сакаш да кажеш и го делам мислењето со тебе околу плеј офот(нормално доколку влеземе), но самата помисла дека Лејкерс е во плеј офот не ми дава да ги откажам пред време, ипак тимов е составен од доста искусни играчи кои знаат како да изиграат во битни моменти.
Нејсе, мое мислење е дека сезоната ќе ја завршиме во првото коло од плеј офот, без разлика дали ќе играме против Тандер или Спарс. Наше е да се надеваме, ко и секој нормален фан.

Од друга страна да бидеме реални, чудо ќе биде ако ЛА воопшто иде во плејоф... Коментарите со кој е подобро да се игра во 1во коло се смешни а шегата е на наша сметка.
Толку ни остана, само да си калкулираме и надеваме:)

Shit just got real!
417545_602853163076545_778541040_n.jpg

Според мене минимални се шансите за во плејоф , против Феникс пропуштивме победа во второ полувреме , против Вашингтон после тоа повторно ете 2 утакмици со кои веќе сигурно ќе бевме во плејоф доколку победевме .

LA Lakers
Metta World Peace played 3 on 3 today, just 18 days after surgery to repair a torn meniscus. He also ran on a treadmill. D'Antoni said he's a game-time decision for Tuesday vs. the Hornets, "80-90%" likely to play. #GoLakers —
:vozbud:
Не му може ништо ни операција ни бутур.

Нека се чуваат за догодина, нека не се дозезнуваат со повреди годинава, џабе е.

Нека се чуваат за догодина, нека не се дозезнуваат со повреди годинава, џабе е.
Дап, Двајт особено.
Треба да биде здрав кога ќе го спакуваме во украсна хартија и по продолжување на договорот, ќе им го испорачаме на тие што ќе понудат најдобар пакет од плејмејкер/ниско-крило-шутер/центар (и плус да земат некој од баластот).

LA Lakers
Metta World Peace played 3 on 3 today, just 18 days after surgery to repair a torn meniscus. He also ran on a treadmill. D'Antoni said he's a game-time decision for Tuesday vs. the Hornets, "80-90%" likely to play. #GoLakers —
:vozbud:
Не му може ништо ни операција ни бутур.
The Hulk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom