Game of Thrones

G

Geezer

Гостин
Џофри ко за тебе :icon_lol:

Што, вие старите фанови сеа се подјебавате со мене, мислите дека не знам кој е Џофри?

:icon_lol:

Такво инцесоидно створење вие на аватар да си чувате. Би го шамарал дур не почнат солзи од уши да му излагаат.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
ako sledis trend...i ako sakas da bides u semata...ke go smenis...poso denes site game of thrones fanovi se i svrsavaat ako neznaat dva lika da nabrojat...
Што е битно тоа, подобро е за сите да има повеќе фанови серијата па макар и вакви како што викаш ти.

Повеќе фанови, повеќе пари, поквалитетно направена ГоТ !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Што е битно тоа, подобро е за сите да има повеќе фанови серијата па макар и вакви како што викаш ти.

Повеќе фанови, повеќе пари, поквалитетно направена ГоТ !
Ама не сме ние уса, повеќе пати симнат торент не е еднакво на повеќе фанови, повеќе пари, поквалитетно направена GoT.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ама не сме ние уса, повеќе пати симнат торент не е еднакво на повеќе фанови, повеќе пари, поквалитетно направена GoT.
Гледав едно интервју (ако го најдам ке го ставам тука) каде лугето од HBO не се загрижени поради тоа што серијата е најпиратирана на нет тие мислат дека тоа е win - win ситуација за нив. Повеќе Hype и повеќе пари во нивните џебови како од претплати за HBO така и од DVD и други работи кои се продаваат од серијата.

Ние сме секако мал и сиромашен пазар Македонија е небитна!

HBO programming president Michael Lombardo told Entertainment Weekly recently that the network sees the piracy of "Game of Thrones" as a sign of success more than a problem.

"I probably shouldn't be saying this, but it is a compliment of sorts," Lombardo said ahead of the season 3 premier. "The demand is there. And it certainly didn't negatively impact the DVD sales. [Piracy is] something that comes along with having a wildly successful show on a subscription network."

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Гледав едно интервју (ако го најдам ке го ставам тука) каде лугето од HBO не се загрижени поради тоа што серијата е најпиратирана на нет тие мислат дека тоа е win - win ситуација за нив. Повеќе Hype и повеќе пари во нивните џебови како од претплати за HBO така и од DVD и други работи кои се продаваат од серијата.

Ние сме секако мал и сиромашен пазар Македонија е небитна
Whatever works! (y) Се надевам имаат преголем ќар и нема да се полакомат и да ја усераат ко Walking Dead на пример.
Серијава креира историја.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имат реприза на HBO или не давет репризи од сериава? Знам дека ја има во видеотека, ама ме интересират дали ја давет реприза?

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Не би се согласил со дечкото погоре дека ГоТ нема никакви мистерии, напротив е полна со нив, премногу причи се и премногу фамилии се. Приказната се движи дури во неколку насоки, кој знае на каде ќе забега. Ќе остане ли се на борбата на југот за престплот или пак целото дејство ќе се пренесе на северот позади ѕидот. Че наведам и еден пример, кој е Џон Сноу?
За оние кои мака мачат за ликовит, кои ги има на еден куп, нека ги набават книгите и нека ги читаат напоредно со серијата, могу работи за кој е кој ќе бидат јасни.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Не сум ги читал книгите, и не би сакал да знам ако има такво дејствие. Ама интересно ми е ова со Џон Сноу, моментално ми е една од најинтересните причи. Дали типчето ќе се инфилтрира кај „вајлдлигиве“, дали се чувствува исфрлен од Старк со тоа што би скапал кај „Најт Воч“, или ќе направи некоја далавера од внатре и ќе поколе се кај дивјациве.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Не сум ги читал книгите, и не би сакал да знам ако има такво дејствие. Ама интересно ми е ова со Џон Сноу, моментално ми е една од најинтересните причи. Дали типчето ќе се инфилтрира кај „вајлдлигиве“, дали се чувствува исфрлен од Старк со тоа што би скапал кај „Најт Воч“, или ќе направи некоја далавера од внатре и ќе поколе се кај дивјациве.
Изгледа ја последната епизода од втора сезона и ќе знаеш причината :)
Сноу го има какрактерод на Нед Старк, то ј никогаш не би напуштил никој , без разлика колку е тешко, плус самиот сакаше да оди во Најт воч :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
@ Болдираново ти е врв :LOL:

Д најт ис дарк енд фул оф терорс!

Kajgana Shop

На врв Bottom